Žítkovské bohyně
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@Taao Kdyby ještě žila, tak bych se jí zeptala. Možná se o nich nezmiňovala, protože to pro ni bylo normální:)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mě teda mnohem lepší kniha od této autorky přišla Vyhnání Gerty Schnirch. Ty Bohyně nebyly špatné, ale ani nebyly ničím tak úžasné. Tam je zajímavé jen to téma.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Taao Smutná - no je taková náročná, ale je podle mě mnohem lepší než Bohyně. Shodla jsem se na tom i s kamarádkou, co četla oboje. Ale záleží na tom, jakou literaturu vyhledáváš, třeba bys po přečtení obou nesouhlasila..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Taao Je docela drsná, ale četla jsem i mnohem horší - dost knížky z koncentráku, nebo Khalled Hosseini, ten píše o životě v Afghánistánu, to byly mnohem horší a drsnější knížky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, obnovuji diskuzi. Včera jsem viděla divadelní představení a úplně mě to dostalo. Už knížka pro mě byla silná, ale to co na jevišti předvedli herci, to nemělo chybu. Budu ráda za další názory ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Star007 : a kde to hrajou? převedení na divadelní představení si vůbec nedovedu představit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Star007
kde to hrají? Jistě to musí být zážitek. Byla jsem chalupě, je to velký zážitek. Nádherná příroda. tady
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Asi s tím jezdí po ČR, byla jsem na ně v Ostravě. Trvalo to s přestávkou 4 hodiny. Ono se tam prostě nedá nic vypustit, aby děj dával smysl. A měli to zpracované perfektně. Mamka knížku nečetla a pochopila co kdo kde s kým
Fakt pecka. Tak si hlídejte kulturáky a divadla v okolí, jestli třeba nepřijedou.
@DanielaD taky se tam jednou chystám na dovolenou…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Star007
děkuji za info
Určitě tam jeď, má to zvláštní atmosféru. Nádhera. Jen je lépe mimo sezónu, chodí tam davy lidí, to není moc příjemné.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@DanielaD ja jezdim vetsinou mimo sezonu. Nemam rada davy, jak pises
A taky dekuju za info ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Star007 Hraje to zlínské divadlo a je to naprosto úchvatné představení. Pro mě asi nejsilnější divadelní zážitek, a to jsem v divadle byla nesčetněkrát.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Adinal Ano a právě když byli u nás v Ostravě tak předpokládám, že pojedou i jinde po ČR. Souhlasím, taky jsem nikdy nic lepšího, silnějšího neviděla. Nevím, jestli se nestalo něco v soukromém životě, ale nakonci se po vraždě obě herečky rozbrečely. No a já s něma. A taky mě dostalo, kolik to hraje herců.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ve Zlíně se jim teď opravdu daří a Žítkovské bohyně jsou od nich skvělé. Nejprve jsem viděla představení a až poté četla knihu a skvělé je rozhodně oboje.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, kdo podle Vás navštívil Doru?
Janigena, dcera Fukseny, nebo kamarádka Lenka, co nejspíš měla příbuzného u STB? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit