Dvě kartářky mi předpověděly rozvod

3977
1.7.16 06:40

Někdo opravdu věří, že kartářka může předpovědět budoucnost? Akorát to máš teď v hlavě a podvědomě k tomu můžeš směřovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1393
1.7.16 06:45

A kdyby ti kartářky řekly, že příští týden v sobotu vyskočíš z okna, budeš taky čekat na ten den a skočíš? Přece to nemůžeš takhle hrotit..Tak se prostě shodly dvě kartářky, no..Víš kolika lidem denně můžou říct to samé? Neříkám, že na to vůbec nevěřím, ale abych z toho z vracela a počítala s rozvodem, tak to fakt ne..Jednou mi něco podobného taky jedna paní předpověděla. Neměla jsem ztrácet časem s tehdejším přítelem. Kdybych ji tehdy poslechla, tak spolu nejsme skoro osm let a nemáme spolu téměř dvouleté dítě..Mě se Teda zatím vydařilo neposlechnout, zažili jsme toho spolu opravdu hodně..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19789
1.7.16 06:46
@Attila8 píše:
@jipo děsí mě to že mi vyšlo to samé u jiných lidí v průběhu pěti let.

Tak nechoď za kartářkami a nebude tě děsit, co ti řeknou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14946
1.7.16 06:50

@Attila8 klid. Kartářky toho nakecaj a hlavně dobrý kartář neměla budoucnost tak dlouho dopředu, spíše nastiňuje situaci, která je okolo tebe. Svůj osud nemusíme přijmout, hodně věcí jde ovlivnit. Hoď to za hlavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
1.7.16 06:50

@Attila8 jéditi, ty jsi materiál.. tak proč tam lezeš? :nevim: Nezapomeň to říct chlapovi, že Ti kartářka předpověděla krach a děti s jiným.. nebo se na snažení rovnou vykašli, bo se stejně jednou rozvedete.. to je uvažování. Vzhledem k tomu, že se rozvádí 50 % manžeství, tak má holka solidní šanci se trefit.. asi jako když Ti předpoví pohlaví dítěte :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3355
1.7.16 06:51

Tak to jsi name nejlepsi ceste k rozvodu. Jestli temto vecem tak moc veris, tak sis taky zjistila, ze svuj osud si ridis sama a muzes ho zmenit. Je to Jen na tobe, jestli dovolis aby se to splnilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5933
1.7.16 06:55

@martina.se aneb… kdyz nemam zadny problem, tak si ho vytvorim… achjo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3487
1.7.16 06:55

Nevěřím kartářkám. ;)

Příspěvek upraven 01.07.16 v 06:56

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3977
1.7.16 06:56

@Attila8 Když si to shrneme, tak máš něco kolem 4 roků čas a pak můžeš mít děti s jiným mužem, aniž by ses rozváděla. Jo jo, teď ti ty předpovědi budou vrtat v hlavě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1109
1.7.16 06:56

Kdyz uz tomu musis verit, a nemohlo to byt treba to, ze pouzijete sperma od darce? Jiny muz prece neznamena rozvod.

A jinak never bludum

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.7.16 06:58

@Attila8 Byla jsi zvědavá, ale neustojíš to, co ti řeknou?
Teď jsi na nejlepší cestě, jak váš vztah pokazit, protože tě bude neustále pronásledovat myšlenka, že stejně bude rozvod…
Taky jsem byla se pozeptat na budoucnost…a ta předpověď se mi ani trochu nelíbila…takže jsem dělala vše pro to, aby ty události proběhly jinak…a věř, když chceš, ta předpověď se vůbec nemusí vyplnit…takže je to jen na tobě, jak se k tomu postavíš ;)
Např.- říkala, že nikdy nevystuduju VŠ…a mám diplom. Že se do dvou let odstěhuju do východních čech…pořídila jsem si o několik let později nemovitost úplně někde jinde…
A příště, když budeš mít zase nutkání někam jít, tak si vzpomeň, jak ti bylo… ;)
Co když se prostě spletla…i kartářky se pletou a řekla bych, že v jejich oboru zrovna víc než zbytek populace v těch svých.

• Citovat
  • Upravit
19789
1.7.16 07:01
@BaMaK píše:
Tak to jsi name nejlepsi ceste k rozvodu. Jestli temto vecem tak moc veris, tak sis taky zjistila, ze svuj osud si ridis sama a muzes ho zmenit. Je to Jen na tobe, jestli dovolis aby se to splnilo.

Jj, kartářka, která předpoví neúspěch, nic neriskuje. Prvním předpokladem úspěchu je víra v úspěch. Když kartářka tu víru vezme, tak zapracuje na tom, ýe se její předpověď naplní.

Blbej, kdo ke kartářkám leze a strká jim peníze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
1.7.16 07:06
@jijisan píše:
@martina.se aneb… kdyz nemam zadny problem, tak si ho vytvorim… achjo…
:mrgreen: ano, to je přesné.. a bude mi to vrtat tak dlouho, dokud ten vztah opravdu nepodělam atd..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
1.7.16 07:11

Kup si andělské karty a vylož si je. Tam nic negativního nenajdeš :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7939
1.7.16 07:11
@Attila8 píše:
Já vám všem děkuji za uklidnění, za vyzvednutí ze situace, asi toho je teď na mě moc a toto mě jen dorazilo. Téměř totiž nespím, jsem pořád v práci. Trochu mi tady nadbíhá kolega a to co mi ta kartářka řekla mě vyděsilo.

Neblazni, kolega at nadbiha, ale to, das-li nohy do polohy vitej :mrgreen:, je snad na tobe, nemyslis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat