Jeden a ten samý sen
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
jeden a ten samy sen
Ahoj holky,
Chci se jen zeptat… Zdál se Vám někdy opakovaně jeden a ten samý sen? Mě se zdál tenhle poprvé už tak půl roku zpátky a od té doby se mi zdá každý měsíc alespoň jednou. Už si říkám že to musí něco znamenat a není to zrovna příjemný sen. Objevím se ve staré tmave místnosti kde je naproti mě obrovské zrdcadlo přes celou zeď a Koukám do něj a najednou se objeví malý kluk přijde mi jakoby byl už mrtvý má strašně tmave kruhy okolo očí je hrozně bledý, chytne me za ruku a stojime tam spolu. Vždycky mě úplně mrazí z toho snu a probudím se úplně vyděšená. Nevíte co by to mohlo znamenat? Děkuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Deny30 Tak to je fakt hnusnej sen. Mě se jeden čas hodně často zdálo, že se topím v jezu a chodím po těch samých místech.
Jednou jsme šli na hřbitov (kde sem nikdy předtím nebyla) a když jsme tam došli, tak mi došlo, že se mi o tom místě zdálo a dokázala sem popsat, kde co je ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak doufam ze se mi to zdát co nejdřív přestane jinak asi nebudu chodit spát ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Deny30 píše:
Ahoj holky,Chci se jen zeptat… Zdál se Vám někdy opakovaně jeden a ten samý sen? Mě se zdál tenhle poprvé už tak půl roku zpátky a od té doby se mi zdá každý měsíc alespoň jednou. Už si říkám že to musí něco znamenat a není to zrovna příjemný sen. Objevím se ve staré tmave místnosti kde je naproti mě obrovské zrdcadlo přes celou zeď a Koukám do něj a najednou se objeví malý kluk přijde mi jakoby byl už mrtvý má strašně tmave kruhy okolo očí je hrozně bledý, chytne me za ruku a stojime tam spolu. Vždycky mě úplně mrazí z toho snu a probudím se úplně vyděšená. Nevíte co by to mohlo znamenat? Děkuji
Může to být i nějáké znamení, předtucha? Mě se v pubertě pořád zase zdálo, že mě hodní černá býk, nemohla jsem před ním nikam utéct, všude se za mnou dostal(do bytu, na strom, hrůza), no a přestalo to, když jsem se seznámila s manželem(mimochodem znamení býk a taky s ním někdy zažívám podobné vnitřní pocity beznaděje, že není úniku-máme děti, bohužel už je to v reálu)takže nějakou spojitost o může mít
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No Taky jsem přemýšlela ze to může být nějaké znamení ale proč v tom snu musí být zrovna mrtvé dítě a je to fakt strašně uzkostlivy sen a děsně živý ze se probudím a rikam si ze sem tam fakt byla ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo ale ne tak desivy…spis nez proroctvi bych mozna hledala nejakou podvedomou obavu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Deny30 Jo to sem si taky říkala. Taky sem chodila okolo jezů veeelkým obloukem, protože sem se bála že tam fakt spadnu a utopím se
.Vlastně mi ta fobie zůstala…
Napadlo mě, zda to třeba nejsou úlomky z"minulého života"…kdo ví…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zrcadlo je zaznamenáno v snáři jako že něco hledáš a přemyšlíš o rozhodnutí jestli je spravné…výběr partnera práce a tak dále a mrtvé dítě je ve snech že si zanechala něco co ti dělalo radost…nějakou činnost nebo na člověka kterému si se neozvala. Mrtvé dítě neznamená nic špatného jenom něco zapomenuto co tě dělalo šťastnou…Takže asi máš něco nevyřešené v sobě…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To mně se zase před časem zdál jeden a ten samý sen pokaždé, když jsem spala na levém boku - měla jsem nějakou zkoušku z předmětu, který jsem nesnášela a neuměla jsem ho. A i když jsem v tom snu věděla, že už jsem dávno odmaturovala, tak stejně jsem na tu zkoušku musela znovu
ale fakt se mi zdál jen na tom levé boku
už jsem se pak na něm bála spát ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ty jo, to zni desive. A jinak ke snum, me se stale dokola zda o byvalem. Pritom ho nenavidim, byl to mega hajzl, nechci ho uz nikdy videt, ale furt se mi o nem zda
A trva to uz snad 2 roky! Nevim, co tim muj mozek nebo me podvedomi sleduje
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jednou jsem dostala docela zajímavý výklad svého snu. Ten tvůj může znamenat, že moc potlačuješ svoje mužské já, které už je skoro „mrtvé“, ale zkouší k tobě přijít a vzít tě za ruku. Proto asi koukáš do zrcadla, abys pochopila, že je tvojí součástí a nemáš se ho zbavovat. Je to jen takový nápad, co mě napadl.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mně se několikrát zdálo, že mi přišel dopis z gymplu, že celé naší tehdejší třídě kvůli administrativní chybě neplatí maturita a musíme si jí všichni udělat znova, a když jí neudělám, tak nebudu mít uzavřenou střední a tím pádem mi nebude platit ani vysoká, a samozřejmě už nejsem schopná se vůbec nic naučit
taky se budím orosená studeným potem, ale mrtvé dítě by mě asi vyděsilo mnohem víc ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Snář
Antický snář od Artemidora z Efezu vydaný v antické knihovně 1974.
https://uloz.to/!41fcrDV7N/snar-rar
Špatně se zobrazuje link, je nutné jej zkopírovat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit