Zítra mě čeká kyretaž

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
74
17.5.20 12:19

Zítra mě čeká kyretaž

Zítra mě čeká v nemocnici kyretaž skrze dlouhé krvácení, prý je to docela banalita, ale stejně se bojím. Nemá tady někdo s tím zkušenosti? Děkuji za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
880
17.5.20 12:45

Ahoj, pracuji na gynekologii. komplikace jsou velmi vzacne a kyretaz se dela
denne. jde o kratkou anestezii po ktere se probudis jeste na operacnim sale. budes pospavat, mozna si to nebudes pamatovat. sestra to zmeri tlak a bude kontrolovat krvaceni. cca za 2 hodiny ti da napit a az bude cas, tak ze doprovodi na wc. jestli jsi negativni skupina dostanes injekci do hyzde kvuli dalsimu tehotenstvi. muzes mit mirne bolesti v podbrisku a sestra ti muze dat neco na bolest, ale pacientky to chteji vyjimecne. kdyztak se ptej. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
17.5.20 12:49

Taky jsem měla kyretáž skrze dlouhé krvaceni a dobrý, probudila jsem se ještě na sale, nic mne potom nebolelo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
17.5.20 12:55

@Teresa.p… Ahoj,děkuji za odpověď. Mě bylo řečeno, že za cca 5 hodin po zákroku mě pustí domu.Jen mám docela strach abych po tom nějak moc nekrvácela protože domu to mám docela daleko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
880
17.5.20 12:56

Mela bys mit odvoz a neridit sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
880
17.5.20 12:57

A vecer muzes domu, pokud nemas odvoz nebo se nebudes citit dobre tak rekni hned u prijmu, ze bys chtela domu az druhy den rano. nikdo te vyhanet nebude. pokud teda jdes do nemocnice a ne do nejakeho soukromeho centra, kde nekdy nelze zustat pres noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
17.5.20 13:00

@Teresa.p… Mě jen řekli, že mám mít až mě pustí doprovod a že klidně můžu ject domu vlakem nebo autobusem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
880
17.5.20 13:15

To ano ale nemela bys cestovat sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
17.5.20 13:22

@Teresa.p ano to vim😉 já se spíše bojím abych po tom zákroku nějak moc nekrvácela, protože já a vložky to nejde moc dohromady😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
880
17.5.20 13:36

Nemela byt krvacet moc silne neboj. na vlozky si zvykni. 6 tydnu bys nemela pouzivat tampon. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
17.5.20 14:00

@Teresa.p jj to vím, ale tak snad dlouho se pak ne krvácí nebo jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
17.5.20 15:06

Sama jsem měla kyretáž po zamlklém potratu. 15 minut na sále a hned druhý den mě pustili domů. Hodně jsem krvacela, ale myslím si, že šlo o to, že se děloha cistila. Jinak bolesti jsem měla jako při menstruaci. Není se čeho bát. Držím pěsti. ;)
Jinak by měl být půst od sexu cca na 6 neděl. Já si teda raději opravdu počkala i přesto, že jsem po týdnu už jen špinila a potom nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
17.5.20 21:07

Ještě bych měla jeden dotaz… Zítra ráno mám jít na tu kyretaž a od půlnoci nemám nic jist a pít, ale teď mě začal bolet zub tak bych se chtěla zeptat jestli si mu vzít aulin bojím se aby to nevadilo zkrz to uspani… Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
880
17.5.20 21:22

Ted jeste muzes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
2.6.20 07:42

Po kyretaži

Ahojte, jak jsem psala nahoře tak 18.5. jsem byla na té kyretaži skrze dlouhou MS… Dopadlo vše OK i podle výsledků v pátek jsem byla i u své doktorky a vše v pořádku, ale pořád ještě slabonce krvácím nebo špiním a to se mi zdá, že už je to docela dlouho od toho zákroku. Má s tím někdo zkušenosti nebo je to u některých normální… Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí