Život na vysoké noze

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
871
8.1.24 05:12

Život na vysoké noze

Ahoj, úplně náhodou jsem včera v TV narazila na britský pořad Život na vysoke noze (nebo tak nějak) se Sally Lindsay. Bylo to o původem perskem obchodníkovi, který byl nehorázně bohatý, ukazovali tam, že v centru Londýna na Mayfair vlastní dva obrovské 6 patrové domy, kus asi za 1 mld., z toho jeden pro hosty, 3 podlaží jsou podzemní. Jen na „obyčejnou“ večeři s přáteli si nechal dovézt květiny za asi 1000 liber, protože na stole musí být čerstvý kytky, běžně svacili kaviár a do čaje si dávali safranova lízátka, no, bylo toho tam mnohem víc, připravovala jsem večeři :D, tak nevím.
Co mě ale zaujalo. Jeho přítelkyně Anna, se kterou byl 4 roky, pochází z Prahy, říkali, že se znají z Cannes a svatbu plánuji nejspíš v Las Vegas. Měla osobního trenéra, se kterým chodila cvičit do Hyde Parku a život, o kterým se nám samozřejmě ani nesni. No, musím přiznat, že žít luxusní živit v mým milovanym Londýně jsem jí záviděla. Ta holka nevstává do práce a nepřemýšlí, co nakoupí v akci starymu na večeři… Byla to, jak jinak, udržovaná kočička s konfekční velikosti XXS a nafouknutymi rty, taková ta klasická dnešní umělá holka, ale s ním to určitě umela, protože typek si mohl „poridit“ jakoukoli z tisíců dalších. A tak mě napadlo, jak to ta ženská z Ceska dokáže, sbalit perského „prince“? Jako klobouk dolů. :palec: Asi jsem na to civela s otevřenou pusou, tak spíš pro pobavení. Já už chudá zůstanu. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
8.1.24 05:52

Hele, já se trochu pohybuju mezi ženami, co si berou perské prince a podobné.

Obvykle jsou to dívky „pěstěné“ už od malička, ty, co chodily na soukromé školy, měly tu nejlepší péči a taky nejlepší kontakty - protože bohaté a úspěšné lidi potkáš jen přes jiné bohaté a úspěšné.

Anglicky mluví stejně dobře jako česky (+ další 2-3 jazyky), VŠ obvykle studovaly v zahraničí (třeba v tom Londýně).

Takže to nejspíš není holka jako každá jiná. A velmi pravděpodobně nikdy nebyla chudá. Je to holka, u které se to očekávalo od kolébky. Anebo byla natolik talentovaná, že se do téhle skupiny dostala přes stipendia v nízkém věku.

Samozřejmě existují výjimky jako z pohádky o Popelkách (Georgina od Ronalda tam asi spadá), ale to je něco extrémně vzácného. Navzdory všeobecnému předpokladu si úspěšní lidé neberou pokojské, ale obvykle jiné úspěšné lidi.

• Citovat
  • Upravit
13124
8.1.24 06:07

Tak u holek Middletonovych se snažila i maminka (dobré školy a zázemí) i dcera, aby to Kačka někam dotáhla a hlavně, aby to dotáhla až do konce.
A souhlasím s tím, že ty úspěšné nejsou „z lidu“. A asi se Anna z dokumentu bude mít líp než ta Kate, minimálně ohledně povinností.
Na druhou stranu třeba s Annou od Chlada bych asi taky každá neměnila.
Vždycky je to něco za něco. Nadstandardní finanční zázemí je fajn, ale pak to čteš i tady, že nejedna přemýšlí o tom, že třeba při manželově nevěře raději zavře oči a zůstane, protože prachy.
Jo a v tom filmu ukázali jen to, co chtěli, aby bylo vidět ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20861
8.1.24 06:09

@Magical-eyes prostě prodáš svědomí a sebeúctu za prachy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12566
8.1.24 06:20
@Anonymní píše:
Hele, já se trochu pohybuju mezi ženami, co si berou perské prince a podobné.

Obvykle jsou to dívky „pěstěné“ už od malička, ty, co chodily na soukromé školy, měly tu nejlepší péči a taky nejlepší kontakty - protože bohaté a úspěšné lidi potkáš jen přes jiné bohaté a úspěšné.

Anglicky mluví stejně dobře jako česky (+ další 2-3 jazyky), VŠ obvykle studovaly v zahraničí (třeba v tom Londýně).

Takže to nejspíš není holka jako každá jiná. A velmi pravděpodobně nikdy nebyla chudá. Je to holka, u které se to očekávalo od kolébky. Anebo byla natolik talentovaná, že se do téhle skupiny dostala přes stipendia v nízkém věku.

Samozřejmě existují výjimky jako z pohádky o Popelkách (Georgina od Ronalda tam asi spadá), ale to je něco extrémně vzácného. Navzdory všeobecnému předpokladu si úspěšní lidé neberou pokojské, ale obvykle jiné úspěšné lidi.

Presne tak Pretty woman je pohadka..bohati si zase berou jen bohate..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
8.1.24 06:25
@lilith1 píše:

No ale která z nás aspoň chvilku o takovém životě nesní? :D Já snad každý večer :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
8.1.24 06:29
@El340 píše:
No ale která z nás aspoň chvilku o takovém životě nesní? :D Já snad každý večer :lol:

Nedávno jsem takhle koukala na svatbu Romana Chlada? S dcerou Blaženy ze slunce seno :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997
8.1.24 06:33
@El340 píše:
No ale která z nás aspoň chvilku o takovém životě nesní? :D Já snad každý večer :lol:

Tak já ani omylem.
Stále se udržovat krasna abych se mu neznelibila a on mě nechtěl vymenit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
8.1.24 06:37
@lilith1 píše:

Myslím že Ronaldo si vzal obyčejnou prodavačku z nějakého butiku jestli se nepletu :think: takže se možná i zázraky dějí :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
8.1.24 06:38
@freeport píše:
Tak já ani omylem.

To by mi nevadilo.. a pokud by byla dobrá předmanželská smlouva :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3837
8.1.24 06:54
@El340 píše:

Já rozhodně ne. :D Bohatí muži se mi naopak spíše hnusí, nějaké takové jsem poznala a jejich charakter není úplně z nejlepších (což samozřejmě nemusí být pravidlo), navíc jejich majetnicke sklony se často vztahují i na tu ženu. A žena pak dopadá jako ozdobička bez vlastního života, seberealizace nebo názoru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
8.1.24 07:01
@freeport píše:
Tak já ani omylem.

Může tě vyměnit i když se budeš udržovat. Stejně mnoho z nich má milenky.

Příspěvek upraven 08.01.24 v 07:04

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997
8.1.24 07:02
@topazio píše:
Může tě vyměnit i když se budeš zdržovat. Stejně mnoho z nich má milenky.

Prave proto pisu - ani omylem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky