Co jste měli na Nový rok k obědu?

1696
1.1.24 23:37

Co jste měli na Nový rok k obědu?

Jen se strhla u nás diskuse… Kolik domácností v Česku mělo dnes čočku? My uzenou polévku s brambory, kroupy, hlavní jídlo uzené maso, čočka, vajíčko, kyselá okurka, chléb…

Příspěvek upraven 01.01.24 v 23:40

Anketa

Hlasovalo:

Loreipsum doloret

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16437
1.1.24 23:39
@statecna.oslice píše:
Jen se strhla u nás diskuse… Kolik domácností v Česku mělo dnes čočku? My uzenou polévku s brambory, kroupy, hlavní jídlo uzené maso, čočka, vajíčko, kyselá okurka, chléb…

Krůtí vývar ze včera a takové ražniči bez tyči - s kuřecím. U nás se neřeší, dělá se podle chuti :D Čočka je v plánu až pozítří :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5056
1.1.24 23:41

Tortellini se sýrem. Čočka mně ani dětem nechutná, tak jí ani nevařím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22657
1.1.24 23:44

Cockova polevka jako kazdy rok, aby bylo dost penez.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Svetluska55
1.1.24 23:51

Cockova polevka, aby bylo letos dost penez:)
A pecene uzene kolinko s bramborovymi siskami a zelim/spenatem.
Manzel na cockove polivce k novorocnimu obedu dost lpi, proc ne, mne to nevadi, jen ty nasledky :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
16231
2.1.24 00:52

Já nic. :D
V době oběda, jsem ještě pospávala a pak jsem měla žaludek jako na vodě, tak bych do sebe stejně nic nedostala. :nevim:
Až tak v 15 h. jsem si dala polévku, kuřecí vývar. :P :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22566
2.1.24 02:15
@statecna.oslice píše:
Jen se strhla u nás diskuse… Kolik domácností v Česku mělo dnes čočku? My uzenou polévku s brambory, kroupy, hlavní jídlo uzené maso, čočka, vajíčko, kyselá okurka, chléb…Příspěvek upraven 01.01.24 v 23:40

Cocku nesnasim, tudiz ani nevarim. Byli jsme na obede a dali si steak, muz veprovy, ja kureci. Nejak nemam pocit, ze by mi stesti a penize diky ptakovi mely uletet :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16231
2.1.24 02:23
@Kockazvysocan píše:
Cocku nesnasim, tudiz ani nevarim. Byli jsme na obede a dali si steak, muz veprovy, ja kureci. Nejak nemam pocit, ze by mi stesti a penize diky ptakovi mely uletet :mrgreen:

Njn, to asi určitě ne, ale taky znám hodně rodin, které se řídí tímto, již léta dávným novoročním zvykem. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12655
2.1.24 05:05
@statecna.oslice píše:
Jen se strhla u nás diskuse… Kolik domácností v Česku mělo dnes čočku? My uzenou polévku s brambory, kroupy, hlavní jídlo uzené maso, čočka, vajíčko, kyselá okurka, chléb…Příspěvek upraven 01.01.24 v 23:40

Polevka kyselo z kvasu a kureci rolky s bananem a hranolky..cocku jim jen v jidelne v praci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15004
2.1.24 06:22

My vždy dojídáme zbytky z předešlého dne. Takže manžel topinky s tatarákem, já bagetu s nivovou pomazánkou. Dítěti jsem splácla nějakou rychlovku a další potomek nebyl doma. Každoročně plánuji tu čočku kvůli penězům a nikdy to nevyjde ji uvařit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12884
2.1.24 07:06

Lososa. Čočku jsem dala na večeři, ale malá dcera jí nesnáší a poblinkala se :( Jako úplně malá jí jedla, pak začal bojkot a od té doby jí vždy třeba jednou za měsíc zkusím, ale prostě ne. Přijde mi, že nesnese tu konzistenci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42617
2.1.24 07:12

Čočku s uzeným, na večeři pečené brambory a přírodní řízek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22948
2.1.24 07:15

U nás byla klasika, čočka s uzeným kolenem a uzený vývar :lol: k večeři jsme dělali tousty.
Krásný Nový rok všem :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky