Život po Filozofické fakultě MUNI
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Uz je to tedy nejaky ten patek, co jsem absolvovala - bylo tehdy obdobi velke pracovni krize - a sla jsem uplne mimo obor do korporatu. Tam jim jde vetsinou o titul jako takovy a o soft skills, maji ruzne programy pro absolventy a pomuzou ti najit, na co mas predpoklady. Takze pokud nechces zustat v oboru, doporucuji tento smer.
Vystudovala jsem humanitni obor, nastoupila do nakupu a behem dvou let se z asistentky vypracovala na nakupci. Presla do jineho korporatu, tam se presunula do IT a zacala se poradne ucit se SAPem a ted pracuju dalkove pro nemeckou firmu, polovicni uvazek za nekolikanasobek bezneho platu pro bezny fulltime
Pokud se na zacatku nebojis zabrat, odmenou bude hromada volneho casu pozdeji, velmi doporucuji, je to oblast, kde se neustale shaneji novi sikovni.
- Citovat
- Upravit
Vystudovala jsem jazyk, pak jsem ho chvili ucila, soubezne s tim jsem presla do marketingu, prestala jsem ucit a nakonec jsem v IT.
- Citovat
- Upravit
V takovém oboru je fakt těžké najít odpovídající zaměstnání. Ale změnit jistě můžeš. Spousta korporátů nabírá lidi a víceméně jim stačí jakákoliv VŠ, jazyk na dobré úrovni a práci s MS Office, hodně s Excelem.
Příspěvek upraven 23.07.23 v 11:38
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak jsi jsi i během studia na univerzitě vybudovala nějaké kontakty v oboru, tak se poptej, ne? Lina huba hole neštěstí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jak se Vám žije, pracuje po Mgr na filosofické fakulte? Dá se najit dobra prace? Nebo se dostat i do jineho oboru?