Život po smrti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
3.6.15 10:38

@Menora :think: takže když jsi si to pustila zpátky na ten moment tak nebylo nic?? chápu to dobře?

• Citovat
  • Upravit
Menora
3.6.15 10:41
@Anonymní píše:
@Menora :think: takže když jsi si to pustila zpátky na ten moment tak nebylo nic?? chápu to dobře?

Ne, nebyl tam nikdo, byla tam snímaná prázdná místnost. To mě právě rozhodilo. Kdyby tam někdo byl, šla bych ho hledat znova, ale takhle to přisuzuju, že jsem měla nějakou halucinaci, ale zase jsem toho člověka viděla úplně jasně a byla jsem si naprosto jistá, že tam je někdo nechtěně zavřený. Tak já nevím.
A i kdyby z té místnosti vyšel musel by se objevit na jiné kameře, která snímá chodbu, tam ale také nebylo nic.

• Citovat
  • Upravit
6525
3.6.15 10:47
@Anonymní píše:
To mě nenapadlo s tou bránou :think: jsem si teď vzpomněla jak píšete tu třetí ranní hodinu, že na tom hřbitově to kolem té třetí bylo, komunikovali s nějakou paní, přes ten ghost box :think: našla jsem to video, docela zajímavé, jsou tam slyšet zřetelné odpovědi té mrtvé paní, nevím co si o tom myslet :nevim:https://www.youtube.com/watch?…
Kamarádka děla na pitevně zapisovatelku a říkala že se jim taky dějou věci 8o

Ten hlas z tý pitevny mi připadal jako Bartošová… ;) Ještě jak říkala, že ji zabili, ale neví kdo, že asi léky… Celá ona! ;)
Ale jinak mě zaujalo to, že teda oni /duchové/ s tímhle světem nechtějí komunikovat a posílali všechny pryč… :think:
No a s tím teploměrem… no. To si asi dělali srandu ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.6.15 10:57

@Menora zajímavý, pak si člověk myslí že není normální, škoda že na to na tom záznamu nebylo :(
@Black Cat já se v tom nevyznám, je fakt že ten hlásek tak zní :pankac: to jsou fakt zřetelný odpovědi, pak ještě jak tam mezi sebou komunikovali ty dva dušáci…slyšela jsi to? By mě zajímalo jak ten ghost box funguje, jak to můžou zachytit…
Ta teplota taky mazec… jak na povel :lol:
Pak tam mají i video z hradu Houska a tam téměř nic…

• Citovat
  • Upravit
6525
3.6.15 11:04

No v té knížce se o hradu Houska píše ne ve smyslu, že by tam byli duchové… ale že v dobách dávných tam vylézali z díry podivní tvorové a škodili tamnímu obyvatelstvu. Lidé se jich báli, tak se ty vchody snažili zasypat. Vzhledem k tomu, že by se mohlo jednat o ty chodby času, tak tam mohl vylézat kde kdo… třebas nějací pralidi… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Menora
3.6.15 11:09
@Black Cat píše:
No v té knížce se o hradu Houska píše ne ve smyslu, že by tam byli duchové… ale že v dobách dávných tam vylézali z díry podivní tvorové a škodili tamnímu obyvatelstvu. Lidé se jich báli, tak se ty vchody snažili zasypat. Vzhledem k tomu, že by se mohlo jednat o ty chodby času, tak tam mohl vylézat kde kdo… třebas nějací pralidi… ;)

Prý věřili, že je to cesta do pekla.
Anonymní, právě proto, že jsem na tom záznamu zpětně už nic nenašla, myslím, že to byla moje halucinace, jenom nějaká projekce, ale tedy nepříjemné realistická. Člověk by se měl bát hlavně vlastního mozku.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.6.15 11:10

Aha, no chtěla bych se tam někdy podívat, teď někdy byla reportáž v toulavý kameře, udělali tam loutkový peklo, nebo něco tomu podobnýho :) asi tam vezmu naše zlobidlo až bude mít zase svoje záchvaty :lol:

• Citovat
  • Upravit
Menora
3.6.15 11:21

Jo a ještě k té Housce mě napadlo, že jsem četla, že byl hrad zbudovaný tak, aby se nejen, že nedostalo nic dovnitř, což se u opevněného sředověkého sídla předpokládá, ale ani nic ven, což už je dost divné.
P. S.: Je mi jasné, že je to beztak nesmysl, ale zní to tajemně, ne? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
12
21.8.15 17:22

Hrad Housku znám..je to tem přinejmenším stísněné–ale paradoxně ne v kapli kde je údajně brána pekelná.. :nevim: ale na nádvoří..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
21.8.15 19:50

Tak to je síla, to video z bohnického hřbitova. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anro
22.8.15 19:36

@Marcam A co na něm bylo? Zní to zajímavě :)

• Citovat
  • Upravit
5100
23.8.15 08:02

@Anro Promluvili s nima. Koukni se :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anro
24.8.15 09:16

@Marcam A kde to najdu? Na Youtube?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.8.15 10:16

Na předchozí stránce je odkaz :)

• Citovat
  • Upravit
Kitty88
2.9.15 13:29

Já teda na minulé životy a na reinkarnaci moc nevěřim ale bůh ví co je potom :) Jinak já už dobré 3roky se bojim znásilnění vždy když sem někde na odlehlejšim místě a vidim v dálce nějakého muže tak sem schopná se otočit a vrátit se zpět a nebo se schovat a čekat až ten muž přejde a potom znovu jdu :roll: Tak ted jak tu čtu ty teorie tak jsem asi v minulém životě byla znásilněná :nevim: A nebo asi bude lepší když navštívim nějakého odborníka :think:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat