Život po smrti

Anro
17.5.15 20:45

Život po smrti

Ahoj holky, zajímám se o duchovno a tajemno, budu ráda o zkušenosti a zajímavosti ostatních. Myslíte, že je něco po smrti? Reinkarnace nebo duchové? Zažily jste něco tajemného a nepochopitelného?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6499
17.5.15 20:51

To jsou dnes zajímavé diskuse.. věřím, že smrt jako taková neexistuje. Umře tělo, to ano, ale my ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
805
17.5.15 20:55

Vzhledem k tomu že žiji v domě kde se tu zasebevraždili dva lidi tak veřím na posmrtnej život :) Zaplat pabu už to beru z humorem :) (myslím strašení)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
17.5.15 21:01

Reinkarnace. Zrovna dnes jsem četla článek o americkém psychiatrovi, který se tím zabývá a o případech dětí, které si „pamatují“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17631
17.5.15 21:02
@Kachničky píše:
Vzhledem k tomu že žiji v domě kde se tu zasebevraždili dva lidi tak veřím na posmrtnej život :) Zaplat pabu už to beru z humorem :) (myslím strašení)

To se dá brát s humorem 8o Jako že už se jich nebojíš, nebo že už se strašení směješ? Ty jsi dobrá teda :mrgreen: Já vidět ducha a nedej bože pravidelně, tak se asi pokakám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17631
17.5.15 21:02
@jenny.fields píše:
Reinkarnace. Zrovna dnes jsem četla článek o americkém psychiatrovi, který se tím zabývá a o případech dětí, které si „pamatují“.

Jo, ten je dobrej :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2790
17.5.15 21:04

Přispěju svým názorem na věc. Já si myslím, že když člověk umře, tak končí a už není nic. Nevěřím na duše, převtělování… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8829
17.5.15 21:06
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
805
17.5.15 21:10

@Antonie Bolavá Já nic nevidím to bych se asi taky po*rala :D Jen jsem toho druhého znala a on se mi vždycky smál že se tu bojím :) Tak když se neco deje tak si říkám že je to on :) A spíš to beru jako rutinu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Menora
17.5.15 21:11

@Anro
Na existenci života po smrti verim, na reinkarnaci ne.

• Citovat
  • Upravit
Anro
@Karleon píše:
To jsou dnes zajímavé diskuse.. věřím, že smrt jako taková neexistuje. Umře tělo, to ano, ale my ne.

Přesně tomu věřím taky. A myslíš, že duše pak bloudí, nebo se dostane do nebe, nebo se převtělí?

• Citovat
  • Upravit
7188
@Antonie Bolavá píše:
Jo, ten je dobrej :palec:

Odkaz by nebyl, prosim prosim :-) Docela me to taky zajima. Nam se cas od casu vypne telka presne ve 12hod., nema nastaveny vypnuti, nic, nikdy to nedelala - az v novym byte. A od zacatku se nam tady zaviraji a oteviraji samy dvere, tam je to mozna pruvanem, ale ta telka me celkem zezacatku desila :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anro
17.5.15 21:13
@baracudas píše:
Přispěju svým názorem na věc. Já si myslím, že když člověk umře, tak končí a už není nic. Nevěřím na duše, převtělování… :nevim:

Tak já si právě dost nedovedu představit, že pak není NIC :)

• Citovat
  • Upravit
2790
17.5.15 21:14

@Anro Já si zase spíše představím, že pak není nic, protože prostě fakt nevím, co by mělo být potom :mrgreen: Doufám ale, že zjistíme až za dlouho :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anro
17.5.15 21:14
@Menora píše:
@Anro
Na existenci života po smrti verim, na reinkarnaci ne.

Takže věříš na duchy?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat