Život po smrti
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
To jsou dnes zajímavé diskuse.. věřím, že smrt jako taková neexistuje. Umře tělo, to ano, ale my ne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vzhledem k tomu že žiji v domě kde se tu zasebevraždili dva lidi tak veřím na posmrtnej život
Zaplat pabu už to beru z humorem
(myslím strašení)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reinkarnace. Zrovna dnes jsem četla článek o americkém psychiatrovi, který se tím zabývá a o případech dětí, které si „pamatují“.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kachničky píše:
Vzhledem k tomu že žiji v domě kde se tu zasebevraždili dva lidi tak veřím na posmrtnej životZaplat pabu už to beru z humorem
(myslím strašení)
To se dá brát s humorem
Jako že už se jich nebojíš, nebo že už se strašení směješ? Ty jsi dobrá teda
Já vidět ducha a nedej bože pravidelně, tak se asi pokakám
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jenny.fields píše:
Reinkarnace. Zrovna dnes jsem četla článek o americkém psychiatrovi, který se tím zabývá a o případech dětí, které si „pamatují“.
Jo, ten je dobrej ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Přispěju svým názorem na věc. Já si myslím, že když člověk umře, tak končí a už není nic. Nevěřím na duše, převtělování… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Antonie Bolavá Já nic nevidím to bych se asi taky po*rala
Jen jsem toho druhého znala a on se mi vždycky smál že se tu bojím
Tak když se neco deje tak si říkám že je to on
A spíš to beru jako rutinu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Karleon píše:
To jsou dnes zajímavé diskuse.. věřím, že smrt jako taková neexistuje. Umře tělo, to ano, ale my ne.
Přesně tomu věřím taky. A myslíš, že duše pak bloudí, nebo se dostane do nebe, nebo se převtělí?
- Citovat
- Upravit
@Antonie Bolavá píše:
Jo, ten je dobrej
Odkaz by nebyl, prosim prosim
Docela me to taky zajima. Nam se cas od casu vypne telka presne ve 12hod., nema nastaveny vypnuti, nic, nikdy to nedelala - az v novym byte. A od zacatku se nam tady zaviraji a oteviraji samy dvere, tam je to mozna pruvanem, ale ta telka me celkem zezacatku desila ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@baracudas píše:
Přispěju svým názorem na věc. Já si myslím, že když člověk umře, tak končí a už není nic. Nevěřím na duše, převtělování…
Tak já si právě dost nedovedu představit, že pak není NIC ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anro Já si zase spíše představím, že pak není nic, protože prostě fakt nevím, co by mělo být potom
Doufám ale, že zjistíme až za dlouho ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Citovat
- Upravit
Ahoj holky, zajímám se o duchovno a tajemno, budu ráda o zkušenosti a zajímavosti ostatních. Myslíte, že je něco po smrti? Reinkarnace nebo duchové? Zažily jste něco tajemného a nepochopitelného?