Život s batoletem a kočkou v bytě

2156
5.4.12 13:37

Zivot s batoletem a kockou v byte...

Ahoj vsem!
Zaujal me dnesni denicek a protoze uz dlouhou dobu premyslim,ze bych chtela doma kocku,chci vas zkusene poprosit o rady… ;)
Jak byste si kocku vybirali? Jak poznam klidnou cicu, co neznici celej byt :mrgreen: (chtela bych kocku z bytoveho utulku) - mame male ditko a nemela by venkovni vybeh…
Diky Petra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
305
5.4.12 13:42

kocky mame celkem ctyri a myslim,ze to clovek dopredu moc nepozna.jediny,co vim jiste je,ze to chce kocky dve,treba sourozence,jejich zivot a potazmo i tvuj pak bude stastnejsi..jinak poridit si kocku je skvely napad, i kdyz je to taky velka starost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1915
5.4.12 14:05

mame kocoura a psa a mimco a vrele doporucuji
jenom musis dbat na hygienu (odcervovat pravidelne) a ockovani
a povaha kocky? myslim si, ze jakou si ji vychovas, takovou budes mit :-D

nas kocour, drive divocak, je dneska pan kocour (je mu 5 let) male neublizuje, akorat hlidame, aby nechodil na noc do loznice, pac si zamiloval postylku,

misto druhe kocky mame pejska (jsou stejne veliky se psem,takze rovny s rovnym) a mala ma diky tomu prima divadylko nebo manaskovy divadlo, pac pozoruje, jak se ti dva perou a honi :lol: mala se tomu pak smeje a libi se ji to :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
5.4.12 14:18

Myslim, ze je to kus od kusu, i mezi sourozenci bude jeden klidnejsi a jeden divocejsi. Od pocatku ji stanov pravidla, co nesmi. Zaroven ji porid alternativu, tj. skrabadlo apod., aby ty sve potreby mela kde vybit a nenicila kvuli tomu gauc :-)

• Citovat
  • Upravit
12262
5.4.12 14:18

my máme 3 letého kocoura a 2 leté dítě, takže jsme si pořídili kocoura cca stejně jako jsem zjistila že jsem těhu.trošku jsem se toho bála a pohoda, kocour je divoký , asi tím že je jen doma tak potřebuje lítat takže kolikrát v noci vyvádí a lítá, budí jen mě takže pohoda, škrábe čalounění ajiné věci za které ho chci občas zabít ale jinak jsem moc moc moc ráda že ho máme a malá vyrůstá se zvířátkem. kocour je na malou zvyklý, na nás si dovolí vytáhnout drápek na malou nikdy, naopak jí chrání , malá ho trápí a on buď uteče nebo drží,malá ho fakt miluje a neměnila bych. a práce kolem kočky ta tu je to je fakt, záchodek pořád čistím desinfikuju měním obsah celý ihned když tam něco je, žádné hrudky prostě jde do koše celá výstelka, očkování má a odčervený je jednou, podle dr. když jí jen kočičí kapsičky a granule nemá jak k červům přijít ty chytne je ze syrového jídla. jsem ráda že je to tak jak je a neměnila bych!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2028
5.4.12 14:19

Já mám peršanku a je na malou úplně jahodová, ale asi taky hodně záleží na jedinci. Mrkni na stránky o povahách, než se rozhodneš pro určité plemeno… Některé jsou společenské, jiné vůdčí a najdou se i samotářky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
5.4.12 14:20

jo a ještě povaha tak se říká že je dobré si vzít starš kočku z útulku, my brali hodné milé koťátko od tety které mělo jít na smrt utopením a je z něho rozmazlenec a divoký je jak čert :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4034
5.4.12 14:38
@Petullka82 píše:
Ahoj vsem!
Zaujal me dnesni denicek a protoze uz dlouhou dobu premyslim,ze bych chtela doma kocku,chci vas zkusene poprosit o rady… ;)
Jak byste si kocku vybirali? Jak poznam klidnou cicu, co neznici celej byt :mrgreen: (chtela bych kocku z bytoveho utulku) - mame male ditko a nemela by venkovni vybeh…
Diky Petra

Pořiď si Britskou. Jsou velice společenské, aktivní spíš jen v kotěcím věku a jsou srstí jak plyšový medvídek. Navíc jsou jaksi flegmatické, takže super. Měla jsem siamského kocoura, mám doma ragdollu, britku a klasickou kočku domácí. Každá je uplně jiná a k dítěti fakt nejvíc jde ta britka.

Přikládám dvě moje holky, tu nejmladší hledej přitulenou za ní. Koukaly spolu na šípkovou růženku. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4034
5.4.12 14:41

Ještě Vám musím hodit jednu. Já jich mám teda mraky, jsem mačkomilka fanatička, ale ty dvě mám fakt ráda. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1495
5.4.12 14:56

@Elata krásný fotky :)

@Petullka82 doma mám dvě kočky(úplně obyčejné) teda kočku a kocoura..kočku jsem měla dávno před dítětem a kocoura si vybral synáček, když mu byly 3 roky, kocour ho miluje, chodí za ním jak pejsek..kočka se bojí ale to je taková dámička a už jí je 10 let, ale nikdy malýmu neublížili..jinak se kloním asi k té britce jsou opravdu takové pohodovější ale asi opravdu záleží na konkrétní povaze a to má každá kočka origoš :)) každopádně za mě kočku k dítěti doporučuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13415
5.4.12 16:58

Z útulku? Pak mourka/mourinku, t jsou nejspontánější a hodně společenští. My máme mainskou mývalý, super kámoška pro dítě, ale ne tak akční, pak bíločernou,a le ta se bojí, je z ulice a nezažila nic pěknýho a pak mourinku a to je živel :palec: A pokud nechceš zdemolovaný byt, tak nejlepší je mít 2 kočky, nejlépe stejně staré.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4034
5.4.12 17:04

Jo a ještě.. na mazlení jsou nejlepší rezaví kocourci, mám ověřeno, nikdy jsem neměla rezavce hajzlíka. Rezavý kocourek je flegmouš a mazel. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1495
5.4.12 17:28

@Elata ovšem nesmí to být rezavá kočička :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4034
5.4.12 17:38
@draga píše:
@Elata ovšem nesmí to být rezavá kočička :))

Proto jsem psala o kocourech. :lol: Kočka je osobnost ať je jakákoli. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1495
5.4.12 17:45

@Elata :) já jen že tu jednu rezavou dámičku mám doma :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný