Cestování se psem v MHD

22
5.4.12 10:16

Cestování se psem v mhd

Dobrý den,
jak cestujete se psem v mhd? Dnes potřebuji jed, a mám štěně anglického buldoka a nikde nemohu sehnat náhubek na ni, kvůli placatému čumáčku. Prodavači mi řekli že je to marné, že mám použít tašku nebo přepravku. Což není taková sranda ono nést tolik kilo a ještě k tomu přepravku špatně zvladá. Nemáte někdo nějakou radu? Myslíte že to bude takový problém jed bez náhubku je opravdu malá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
960
5.4.12 10:21

Já jezdila s taškou přes rameno. Ale mám kříženku ratlíka a jezevčíka, je malinká. Vždycky jsem jí dávala do tašky až před nastoupením do mhd a během cesty jsem to buď přežila, nebo se pokusila si s ní někde sednout ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5437
5.4.12 10:21

Ahoj, a co takový ty náhubky na suchý zip. My ho používáme k vetovi, protože nikdy nevíš, co ten pes může udělat a kovovým by asi ublížil víc. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1848
5.4.12 10:22

No já se přiznám, že jsem za svůj život potkala v autobusech většinou psy bez náhubku :nevim: Ale na to se nedá spoléhat. Lepší než přepravavka je možná ta taška (protože je skladnější), takže v ní můžeš mít hafana jen v MHD a pak může jít po svých.
My když jsme sháněli náhubek pro greyhounda, tak ho taky neměli všude ale sehnali jsme. Jedině si nech udělat kožený na míru.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
5.4.12 10:22

Bude to problem, ridic te bez nahubku vubec nemusi vzit. Mrkni na ten na nahubky, a vem ji nejaky vetsi at ho ma volny a muze pekne dychat. Moji psy maji nahubky jen tak aby se nereklo asi o dve cisla vtsi:) ale nechci mit problemy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
5.4.12 10:24

Ja jsem jela se stenetem bez nahubku (mela jsem ho v naruci, jeli jsme jen dve stanice) a ridic mne vyhodil z autobusu. :)

Takze to je fakt o lidech. :)

• Citovat
  • Upravit
22
5.4.12 10:25

Děkuji moc za rady, a ten na suchý zip nevíte kde sehnat? Už sem byla v několika obchodech a nesehnala, má opravdu malý čumák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5437
5.4.12 10:27

@Mistička - my ho sehnali normálně v zooshopu, byl balený v igelitu. Dá se krásně složit. Vypadá takto: http://www.uzlatehoretrivra.cz/…ovy/795/184/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
5.4.12 10:29

no a na mopsa najít náhubek už je vyloženě nadlidský výkon 8) leda mu přelepit placatku lepicí páskou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
5.4.12 10:30

Děkuji mockrát :) , ale bohužel se nám to nevejde na čumák máme na něm max.2 cm místa :)necháme nějaký udělat na míru asi. A dnes to zkusíme v tašce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
5.4.12 10:31

se stenetem jsem jezdila bez nahubku, preci nebudu kazdej mesic kupovat novej. Navic by ti ho stejne nenosil, kdyz na nej neni zvyklej :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1848

No tak ten suchý zip bych používala spíše teda jenom k vetovi. Protože zvlášť třeba v mhd může být teplejš, příp. „vydýchaný“ vzduch a pes ani nemůže otevřít tlamu aby se ochlazoval „psím dýcháním“ :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22

Myslím že mops, pekinéz i buldok to mají stejně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5437
5.4.12 10:32

jo a viděla jsem i nějakou paní, co měla na takovýho malýho ratlíka uháčkovaný náhubek :lol: . Taky řešení :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
5.4.12 10:32
@Clarita píše:
jo a viděla jsem i nějakou paní, co měla na takovýho malýho ratlíka uháčkovaný náhubek :lol: . Taky řešení :mrgreen: .

to mela pani, co od ni mam brabantika, na cubu :-D ale kvuli ZZO zkousce :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný