Cestování se psem v MHD

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5437
5.4.12 10:34

Ten na suchý zip se dá nahoře povolit, aby pes mohl tlamu otevřít a „osvěžit se“, ale je to fakt jen na krátké vzdálenosti a třeba k tomu vetovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Neprihlasena Jaruna
5.4.12 10:37

Ahoj,tak je to vzdy na ridici,jestli te pusti,nebo ne.Kamaradka ma mopse a taky ji nepustil do autobusu,i kdyz se s nim hadala,at ji poradi,kde ma na mopse sehnat nahubek.Ridic ji rekl,at si ho treba uplete :zed: .Napada me jen tohle:

http://www.ebay.co.uk/…300689158446?…

• Citovat
  • Upravit
Neprihlasena Jaruna
5.4.12 10:39
  • Citovat
  • Upravit
1848
5.4.12 10:40

@Neprihlasena Jaruna Tak to vypadá šíleně. Vždyť jim nejsou vidět oči 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5437
5.4.12 10:40

@Neprihlasena Jaruna - ježiš, to myslej jako vážně? Vždyť ten pes ani nevidí! 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
5.4.12 10:41

Děkuji, našla jsem firmu co dělá pro buldoky na míru :) dnes to nějak vydržíme v tašce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
5.4.12 10:42

Opravdu šílené, nic takového bych jí udělat nemohla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1848
5.4.12 10:43

@Mistička Tak hlavně žes našla. To by člověk neřek, co může být za komplikace s náhubkem pro docela běžné plemeno. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Neprihlasena Jaruna
5.4.12 10:45

Jeee,holky ja za to ale nemuzu,to neni moje vyroba :lol: :lol: .Vim no,taky mi prijde,ze ten pes ani nevidi,ale zase nevidim problem to psovi nasadit na tlamu pred ridicem a v autobusu mu to sundat,proste jen aby ridic ten nahubek videl.

• Citovat
  • Upravit
22
5.4.12 11:13

My víme že ty ne :) neboj :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
5.4.12 11:32

Hele, jedině taška, ale při buldočí hmotnosti se proneseš. Nebo sehnat provizorní náhubek ve stylu „aby se vlk nažral a koza zůstala celá“, prostě i když nesedne, aby to vypadalo, že náhubek má. Z nějakých popruhů nahoře přes čumák.
Mně nevzal s dvouměsíčním štěnětem, nevidomého kamaráda s jeho asistenčním psem, nevím, jak by asistenční labrador podával vodící hůl nebo cokoli, co by mu spadlo s náhubkem, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1067
5.4.12 11:54

Kámoška má bruselského grifonka a taky s náhubkem mívala problémy. Jednu dobu měla jakýsi háčkovaný a myslím, že jednou mu dokonce ovázala kolem čumáku kapesník a řidičovi to stačilo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
5.4.12 15:46

ja myslim ze asistencni psi maji nejakou vyjimku ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6234
5.4.12 16:04

Asistenční psi mají stoprocentně vyjímku, to musel být řidič de…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
6.4.12 06:53

Řidič byl de… Ale na druhou stranu i vodící či asistenční pes musí mít v pražské MHD košík, respektive ještě minulý rok tomu tak bylo, vím, že se svaz lidí s postižením rozčiloval,proběhlo to i médii, ale legislativa je někdy slepá :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný