Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj budu ráda za veškeré příspěvky týkající se této problematiky.
Mě je 29 let. Když jsem se rozhodla začít se snažit o miminko, vysadila jsem HA, ale bohužel MS nedorazila. Po sledování gynekoložky, se zjistilo že mám PCO, anovulační cykly a nadbytek mužských hormonů. Podstoupila jsem 2× IVF ale neúspěšně. Nyní jsem ve fázi
, nevím jak dál, na další IVF se zatím necítím, ale nechci jen tak nečinně sedět a čekat na zázrak (snad mi rozumíte). Nyní zkouším cvičit hormonální jógu. Taky jsem užívala Inofolic, Nosifol, Femigard, kys. listovou… vše vyhozené peníze
Budu proto velmi ráda, za vaše podněty a zkušenosti ať už s metodami, nebo přípravky, které Vás dovely do zdárného cíle- těhotenství i když máte PCO.
@kapyka Ahoj
Mám taky PCO, ale problém, proč se nám nedaří přirozeně otěhotnět je u chlapa. Za 3 roky jsem otěhotněla jednou jedinkrát přirozeně a to v době, kdy jsem se na vše vykašlala a přestala všechno užívat.
![]()
Takže pokud se necítíš na další IVF, tak se na vše vyprdni a užívej si ![]()
@kapyka me pomohl drilling ovarii… Otehotnela jsem hned prvni cyklus
Já mám taky PCO. byla jsem tenkrát na IVF, už je to 3 roky a to se nezadařilo.. pak jsem se s partnerem rozešla a teď jsem s někým novým, takže jestli to nepůjde přirozeně, tak počítám, že tak za rok, dva bych to zkusila znovu.
@kapyka ahoj mam taky pco 2ivf za sebou a bez uspechu
ted stimuluju na ket. Imunologie genetika v poradku mela jsem ted jeste hysteroskopii taky ok. Nosifol jsem uzivala taky a dlouho srovnal cyklus ale i tak nic. Nechtela jsem taky do dalsiho pokusu. Clovek se nejak uz podvedome boji neuspechu. Rozhodne jestli se na to necitis tak do dalsiho pokusu nejdi.Rada bych ti napsala ze je nejakej zazracnej lek ale asi bohuzel
kazdopadne drzim palce at se brzo zadari