Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zakladatelka - mám už synka. Tenkrát jsme se milovali v den kdy me bolelo už břicho a vyšlo to na poprvé. Bylo to v to období jediné milování. ![]()
@Litta : mám hodně bolestivou ovulaci, několikrát mi jí potvrdil doktor. Myslím že už ji bezpečně poznám ![]()
Když jsem naposledy byla u doktro pro silnou bolest (báli jsme se mimoděložního těh.) tak mi dělal ultrazvuk a s nástupem bolesti mi začíná vypuzování vajíčka
Zakladatelka Takze u tebe bolesti značí uvolnění vajíčka. Mne tedy kolikrát taky Desné bolí břicho.
Holky, jdu se sem (snad) uklidnit!
S přítelem jsme měli pohlavní styk, jako ochranu používáme kondom. Po sexu jsem se na partnera převalila a leželi jsme spolu. Nějakým „nedopatřením“ si však jeho penis našel cestu a jak bych tak řekla „vnikl na krajíček“. Zásun jako takový na plnou délku to nebyl, zarazili jsme se oba včas. A pak už jsme použili normálně kondom.
Jenže… Jsem 14. den cyklu a jaksi mě popadla hrůza… Asi by se mi hodilo uklidnění, že pravděpodobnost otěhotnění je hodně malá…
Co myslíte?
@Anonymní píše:
Holky, jdu se sem (snad) uklidnit!
S přítelem jsme měli pohlavní styk, jako ochranu používáme kondom. Po sexu jsem se na partnera převalila a leželi jsme spolu. Nějakým „nedopatřením“ si však jeho penis našel cestu a jak bych tak řekla „vnikl na krajíček“. Zásun jako takový na plnou délku to nebyl, zarazili jsme se oba včas. A pak už jsme použili normálně kondom.
Jenže… Jsem 14. den cyklu a jaksi mě popadla hrůza… Asi by se mi hodilo uklidnění, že pravděpodobnost otěhotnění je hodně malá…
Co myslíte?
A jak my máme vědět, jak byl penis tvého přítele akční? ![]()
@Litta zakladatelka - já se vždy řídim jen podle te bolesti. Akorát právě nevím, zda už to značí uvolněné vajíčko či teprve tu přípravu. No každopádně budu doufat a za 14 dni se uvidí. Snad tam ty 2 dny a něco vydrželi čekat.