Sex s kondomem... Bylo to bezpečné...?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
1.2.10 21:42

Bylo to bezpecne...?

Meli jsme s pritelem sex s kondomem,ale v pulce ho sundali,dal se mazlili, meli or.sex atd. a pak nandali dalsi a pokracovali. Chci se jen zeptat, kdyz jsem zrovna ve fazi ovulace, jestli to bylo bezpecne, jestli treba nemohla „prvni kapka“ ze vzruseni zustat nekde na ruce a pak pri nandavani druheho kondomu tam zustat a vsunout tim padem do pochvy. Tehotenstvi u nas neprichazi v uvahu, tak se radsi ptam, jestli v teto chvili radsi nepouzit Postinor… Jinak k ejakulaci doslo asi az za 10 min. po nandani druheho kondomu. Diky za nazory.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2602
1.2.10 21:59

Ahoj,
myslim, ze je velmi nepravdepodobne, ze bys byla tehotna. Navic, i kdybys na ruce mela vic nez jen „kapicku“, tak na vzduchu spermie nevydrzi, potrebuji vlhko :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9096
1.2.10 23:06

Podle toho co píšeš,tak to bezpečné bylo.Určitě se nestresuj,Postinor je zbytečný.
A co ještě nějaká jiná antiko,když ještě mimi nechcete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.2.10 23:40

To víš, že bylo. Ale chtělo by to nějakou pořádnou antikoncepci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.2.10 08:16

No jenze ja mam problem s prasky - nesnasim zadny druh - je mi po nich opravdu spatne. Naplasti mi vadi a injekce pry vhodne nejsou. Tak fakt nevim, co brat… Takze zatim kondomujeme:-)Jen z toho vcerejsku mam blbej pocit, ze mam zrovna „nebezpecny“ dny a takhle jsme riskovali.

• Citovat
  • Upravit
5579
2.2.10 08:42
jarmila.rihova píše:
To víš, že bylo. Ale chtělo by to nějakou pořádnou antikoncepci.

Me teda kondom prijde dostacujici, nic neni stoprocentni a ne kazdy snasi hormony… a ani prasky nejsou vsemocny, muj prvni syn je toho dukazem :wink:

A podle me to bezpecny bylo dost, my taky delali ruzny nebezpecny a nebezpecnejsi veci a neotehotnela jsem :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí