Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj,
myslim, ze je velmi nepravdepodobne, ze bys byla tehotna. Navic, i kdybys na ruce mela vic nez jen „kapicku“, tak na vzduchu spermie nevydrzi, potrebuji vlhko ![]()
Podle toho co píšeš,tak to bezpečné bylo.Určitě se nestresuj,Postinor je zbytečný.
A co ještě nějaká jiná antiko,když ještě mimi nechcete.
To víš, že bylo. Ale chtělo by to nějakou pořádnou antikoncepci.
No jenze ja mam problem s prasky - nesnasim zadny druh - je mi po nich opravdu spatne. Naplasti mi vadi a injekce pry vhodne nejsou. Tak fakt nevim, co brat… Takze zatim kondomujeme:-)Jen z toho vcerejsku mam blbej pocit, ze mam zrovna „nebezpecny“ dny a takhle jsme riskovali.
jarmila.rihova píše:
To víš, že bylo. Ale chtělo by to nějakou pořádnou antikoncepci.
Me teda kondom prijde dostacujici, nic neni stoprocentni a ne kazdy snasi hormony… a ani prasky nejsou vsemocny, muj prvni syn je toho dukazem ![]()
A podle me to bezpecny bylo dost, my taky delali ruzny nebezpecny a nebezpecnejsi veci a neotehotnela jsem ![]()
Meli jsme s pritelem sex s kondomem,ale v pulce ho sundali,dal se mazlili, meli or.sex atd. a pak nandali dalsi a pokracovali. Chci se jen zeptat, kdyz jsem zrovna ve fazi ovulace, jestli to bylo bezpecne, jestli treba nemohla „prvni kapka“ ze vzruseni zustat nekde na ruce a pak pri nandavani druheho kondomu tam zustat a vsunout tim padem do pochvy. Tehotenstvi u nas neprichazi v uvahu, tak se radsi ptam, jestli v teto chvili radsi nepouzit Postinor… Jinak k ejakulaci doslo asi az za 10 min. po nandani druheho kondomu. Diky za nazory.