Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Mě tedy nuvaring vyhovoval, zkoušela jsem ho tedy jen asi 3 měsíce, ale bylo to fajn, nemusela jsem řešit prášky… a že by mohl vypadnout mi nepřišlo, občas jsem ho tedy kontrolovala, ale spíš proto, že jsem ho vůbec necítila.
Ahoj,
já brala nejprve prášky(blivno),pak první těhu,pak náplasti(ty byli fajn,akurát jsem se časem začala osypávat okolo náplasti),druhé těhu,injekce(hrůza tak blbě mi snad nebylo nikdy)a teď Nuvaring (už druhým rokem a jsem nejspokojenější)
Toť moje zkušenost!
Přeji šťastný výběr! ![]()
Snad ještě......
prasknout???? Neslyšela jsem,ani dr.neupozorňoval a nestalo se zatím nikdy!
vypadnout???? Neřekla bych,slyšela jsem,dr.upozornil abych občas zkontrolovala,nikdy doposud nezměnil místo aniž bych chtěla,neklouže,nepřekáží,nevypadl nikdy. A při sexu taky nevadí!
Do injekce bych nikdy nešla, stačí pročíst tady pár diskuzí o nich. Kroužek mám už 2r a nikdy mi nevypadl ani nepraskl.
Krouzek Nuvaring je bezpecny a spolehlivy, rozhodne nevypadne, partner ho neciti, je to vazne super HAK
Jeste mam dotaz - posledni pulrok mam nejak divne menstruaci, dva tri dny zacnu hodne slabounce „spinit“, az pak se to „rozjede“. Nuvaring se ma vlozit prvni den menstruace - je to u me uz od toho dne „spineni“? A zeptam se - je to fakt bezpecna forma antikoncepce?
Je to urcite bezpecna forma antikoncepce, zavedla bych jhi ten den spineni, ono se ta menstruace potom s antikoncepci Nuvaring upravi, je tam tri tydny zavedena, pak se na tyden vytahne…je to urcite spolehlive
A nevadi vam, ze je zavedeny 3 tydny… Myslim jako z hyg. hlediska, tak nejak premyslim, jestli by mi to nevadilo…
chci se zeptat: máte při nuvaringu normální chuť na sex? Právě proto řeším změnu antikoncepce tak se ptám.Díky moc
Ahoj chtěla jsme se zeptat..??
Brala jsem půl roku antikoncepci Vreyu a docela dost jsem po ní přibrala ![]()
Tetka asi 2měsíce nic nebudu a chci znovu začít brát, ale gynekoložka mi předepsala antikoncepci ADEL Jaké sní máte zkušenosti a přibrali jste po ní.??
Děkuji ![]()
http://pribalove-letaky.cz/…20-mg0015-mg
By me akorat zajimalo proč se mam vyvarovat ridit mot. Vozidlo?? S tim kroužkem? ![]()
Ahoj všem. Beru nyní antikoncepci Zlynda, ale už jsem přestala kojit a nesedí mi (neustále špiním). Jsem objednaná k doktorovi a chtěla bych po něm nějakou jinou-ne nízkohormonální. Určitě mi poradí, ale ráda bych i zkušenosti uživatelek, abych měla přehled. Jaké jsou teď ty nej na trhu a jste s nimi spokojené? Brala jsem antikoncepci naposledy před 13lety a za tu dobu jich je určitě nespočet. Zlynda třeba pomáhá odvodňovat tělo, má tuto vlastnost i nějaká jiná hormonální? Kroužek ani tělísko nepřipadá v úvahu a antikoncepce ve formě náplastí taky nejde (alergie na lepidlo). Díky všem za zkušenosti.
@Medžika píše:
http://pribalove-letaky.cz/…20-mg0015-mgBy me akorat zajimalo proč se mam vyvarovat ridit mot. Vozidlo?? S tim kroužkem?
Píšou tam, že Nuvaring neovlivňuje schopnost řídit motorová vozidla nebo obsluhovat stroje ![]()
Rada bych po trech letech zacala brat znovu antikoncepci. Driv jsem brala pilulky, ale po porodu uz mi po nich bylo spatne, navic nechci nic pravidelne kazdy den brat. Zkousela jsem i telisko - silverlilly, ale samo se mi z tela vyloucilo. Naplasti mi zas vadi z estetickeho duvodu:-) Mate tip jakou jinou spolehlivou antik. nasadit? Napada me krouzek Nuvaring, ale mam trosku pochybnosti - cetla jsem ze muze prasknout nebo vypadnout.. Nebo co injekce…? Predem moc diky za tipy a rady!