Jakou antikoncepci?

102
15.1.10 09:12

Jakou antikoncepci?

Ahoj,
mám problém jakou vybrat antiko.Mám 3 děti a další už neplánujeme.Před dětma jsem brala prášky.Ale skoro pořád jsem špinila.Vyzkoušela jsem víc druhů a pořád stejné.A taky se na to musí myslet každý den.Teď po dětech jsem si myslela,že si nechám dát mirenu.Ale to jsem taky zavrhla.Prý u toho můzou být problémy,když to tělo nesnese.Krvácení,záněty,bolesti břicha…Vím,každá antiko má něco.Ale fakt nevím.Nejradši bych nebrala nic.Koncem února jdu na gyndu na prevenci,tak snad do té doby něco vymyslím. :wink: Co berete vy,a jaké s tím máte zkušennosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3158
15.1.10 10:57

Ahoj beru minisiston a naprosta spokojenost, po ostatnich jsem,jak pises spinila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2114
15.1.10 11:05

Ahoj, já mam kroužek. Nešpinim, vyndává se po 3t. Měla sem taky prášky, náplast ale todle je zatim nej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
15.1.10 11:33

Ahoj, taky bych doporučila antikoncepční kroužek. Vůbec jsem ho necítila, zmírnily se bolesti břicha, zad atd. při PMS a ještě k tomu jsem menstruovala vždycky jen cca 2 dny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2389
15.1.10 12:22

Ahoj, po konzultaci se svým Mudrem jsem se rozhodla pro Yasminelle, od německé firmy Bayern. Nejsou zrovna nejlevnější, ale věřím té firmě. Brala jsem od nich i hodně doporučované těhu vitamíny Elevit, takže i tu antiko jsem vybrala od nich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7277
15.1.10 13:58

Já beru druhý měsíc minisiston a později uvažuji o Mireně. U ní jsou problémy typu záněty, špinění docela malé, horší je to s klasickou Danou. Dělala jsem rok v gyn ambulanci a nikdo si na Mirenu nestěžoval, ale s Danou byla ta zkušenost o dost horší.

Jinak se poptej svého gynekologa, co ti nabídne. Třeba existují ještě náplasti, ale nemám odzkoušeno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2073
15.1.10 16:39

No ja prasky nemohu - takze jsme se rozhodla pro mirenu - ale zatim s ni nemam zadnou zkusenost. Na gyndu jdu koncem brezna - tak uvidime.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí