Jakou vybrat antikoncepci?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
12735
12.1.10 13:22

Pomožte vybrat, prosím

Ahoj holky, beru teď antikoncepci Cerazzete, ale už dva měsíce nekojím, dobírám teda antikoncepci a 29.ledna jdu k doktorovi na kontrolu a taky aby mi napsal jinou HA. Mám problémy s pletí a co beru Cerazzete tak nemůžu říct ani půl slova. Akorát mi vadí, že ta menstruace nedochází pravidelně, mám raději jistotu, mimčo chci ale další tak za 3 roky ne teď :-). Tak chci poradit jakou antikoncepci berete vy a jak jste s ní spokojené hlavně s těma na pleť. Těhotná nejsem v neděli jsem to dostala po třech měsících a dneska mám pocit že mi děloha vyleze ven. Tak zatím ahoj a moc díky za názory. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1001
12.1.10 13:36

na plet je uzasna jeanine, ta je trosku drazsi nebo Minerva, ta je taky suoper a levna :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
398
12.1.10 16:39

ahoj já beru Mercilon,problémy s pletí jsem nikdy neměla,tak neumím v tomto směru poradit,periodu mám pravidelně a bez potíží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1713
12.1.10 16:55

Ahoj já mám Gracial a jsem spokojená - ale neznám nikoho, kdo by ho měl :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4972
13.1.10 07:43

Taky uvažuju, jaký prášky si nechám napsat a tak to píšu sem, ať nemusím zakládat další podobné téma.. :wink:

Teď mám Azalii, tak jí doberu, i když už nekojím. Pak bych ale chtěla nějaký, po kterých nenaberu.

Dříve jsem brala Mercilon, potíže žádný, ale nabrala jsem (nevím, třeba to nebylo jen jimi, ale předtím jsem byla štíhlá, až hubená a po nasazení prášků to šlo nenápadně nahoru - třeba 1 - 2 kg měsíčně - až ze mě byla spíš holka kreva a mlíko.. :-(

Teď po porodu jsem začala (bez diety!!) hubnout, v těhu jsem nabrala 8 kg a dole mám 16 a nerada bych, aby mi to práškama šlo zase zpátky.. Naopak, ještě by se mi líbilo shodit víc :lol:

Máte nějaký tip? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.1.10 18:42

já mám klasické tělísko s mědí,bez hormonů.od hormonů se po zkušenostech s depo-proverou držím co nejdál.Jeden známý dr.mi sdělil že hormony tě jakoby uvedou do falešného přechodu,protože i když máš ms,tak nemáš žádnou ovulaci.když neovuluješ - jsi logicky v přechodu.ms se ti spustí proto,že v tvém těle klesnou celé 3 týdny pravidelně dodávané hormony.Navíc jsem už přečetla i pár článků o tom že hormony se vylučují i s močí,po spláchnutí jdou dál do přírody a ze samců rybiček se stávají hermafroditi…fuj.jsem možná hloupá,ale věřím tomu.

• Citovat
  • Upravit
1288
27.1.10 14:21
jana_m píše:
Taky uvažuju, jaký prášky si nechám napsat a tak to píšu sem, ať nemusím zakládat další podobné téma.. :wink:

Teď mám Azalii, tak jí doberu, i když už nekojím. Pak bych ale chtěla nějaký, po kterých nenaberu.

Dříve jsem brala Mercilon, potíže žádný, ale nabrala jsem (nevím, třeba to nebylo jen jimi, ale předtím jsem byla štíhlá, až hubená a po nasazení prášků to šlo nenápadně nahoru - třeba 1 - 2 kg měsíčně - až ze mě byla spíš holka kreva a mlíko.. :-(

Teď po porodu jsem začala (bez diety!!) hubnout, v těhu jsem nabrala 8 kg a dole mám 16 a nerada bych, aby mi to práškama šlo zase zpátky.. Naopak, ještě by se mi líbilo shodit víc :lol:

Máte nějaký tip? :-)

zkus se zeptat na milligest po něm se nepřibírá prý právě naopak já ho mám a fakt zatím jsem nenabrala ani deko,ale každému vyhovuje něco jiného,ale zeptat se můžeš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí