Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
No, já bych fakt radši radit neměla!
…tohle se mi stalo někdy před více než dvěma lety…no a Matýskovi je teď rok a půl… ![]()
omlouvám se za OT, ale musela jsem… ![]()
Nikdy neber víc než jednu tabletku!!! A jinak když si přečteš návod tak tam se to dočteš. Pokračuj dál v braní jakoby se nic nestalo, ale zapomenuté prášky už neber.
Ale tento měsíc používej i jinou ochranu, prášky už ti nemusí zabrat.
Fakt??? Takže nečekaně a nevadilo vám to??a kolik vám bylo??:-) mě je 20, a s přítelem ještě ani nebydlíme, fakt by se to asi nehodilo, a hlavně děláme oba vysokou…:-(
I když bych miminko chtěla, bála bych se… No, takže bych asi měla jít k doktorce co???
Ok, dobře děkuji moc za radu.. jste jediná, kdo mi za dnešek poradil..!!!! už jsem psala do více poraden..:-) díky moc… budu pokračovat v braní prášků normálně..a modlit se aby to klaplo:-) Pro jistotu si udělám těhotenský test, myslíte že bych mohla už za týden??
Příbalový leták jsem četla několikrát, ale je tam když zapomenu jednu tabletu v 1. týdnu, riziko je vysoké. A já zapomněla tři!!! ááááááááááááááááá ![]()
Moniko, my měli zcela jiný problém než vy
- mě sice táhlo už na 30 a partner je o 14 let starší…ale měl tou dobou jaksi manželku a 2 děti…
„naštěstí“ právě v té době ho manželka „vyměnila“ a děti byly na prahu dospělosti, takže to vlastně všechno dobře dopadlo ![]()
No to je taky síla, ale dobře to dopadlo a to je důležité..Já teda taky doufám že to dobře dopadne, protože prý po menstruaci není možná ovulace a tak bych neměla otěhotnět, ale příbalový leták mě děsí..:-)
Já tedy nevím, když jsem zapomněla, tak jsem vždycky brala tu zapomenutou a aktuální, tj. 2 dohromady a rozhodně to nijak neublíží. 3 za sebou a ještě v prvním týdnu se mi nikdy zapomenout nepovedlo, ale při tomhle počtu už by mi skoro nastupovala menstruace, dostávala jsem to tak 3-4 den bez prášků…
Jasný no, mě by taky měla nastoupit menstruace, ale dneska jsem si vzala, tak uvidíme co se bude dít..ale jelikož to bylo hned po menstruaci, tak se tomu tělu nějak nechce asi znova..:-) Já fakt nevím, budu se modlit..:-)
ted zašnu brát normálně jednu (ty ostatní dvě nebudu brát) a uvidíme co bude…
Ahoj,
mě se už v hektickém měsíci stalo, že jsem zapomněla si vzít taky tři za sebou…no, samozřejmě se ji to povedlo v době ovulace
Vzala jsem si dva když jsem na to přišla (ráno), večer jeden (takže mi jakoby zbyl jeden)…a dobrý
![]()
Já myslím, že pokud po zbytek tohohle cyklu budeš používat i jinou antikoncepci (kondom), možnost otěhotnení se sníží? Přece to vajíčko nedozraje za dva dny (co bys brala dvě první pilulky), ale jenom se „nezablokuje“ a k otěhotnění dojde až další dny, kdy už pilulky zas bereš?
Držím pěsti, aby to dopadlo, jak si přeješ.
Děkuji moc za podporu.. Prášky už zase budu brát normálně:-)Teď už jsem ponaučená a už na nej určitě nezapomenu! a samozdřejmě že teď bez kondomu ani ránu, hold si dáme pauzu..:-)
Děkuju vám všem.. za zvednutí nálady..teď už se tolik nebojím, i když vím že stát se může vše..prostě budem čekat..:-) Doufám že miminko ještě počká, až ho budeme moc zajistit:-)
Díky
A jaký to má tedy význam, myslím riziko otěhotnění když si v prvním týdnu nevezmeš prášek? Jako když si zapomeneš vzít (třeba ty 2-3) tak ti naběhne menstruace jak říkáš, tak kde se pak bere za ovulace?
Holky, nám se stalo to samé, minulý měsíc (zapomněla jsem tedy 4 a vzpomněla si 5.den) a co myslíte??? Jsem těhu
. Sice jsem pak už prášky nedobírala (kdybych náhodou byla těhu, tak aby to mimi nepoškodilo), ale sexík teda taky nebyl a i tak se to „povedlo“…
Sice to bylo úplně neplánovaně, ale tedy já bych tedy z vlastní zkušenosti na nějaké jezení a nejezení prášků vůbec nespoléhala…
Dobrý den, omlouvám se, že se vměšuju, ale stala se mi také špatná situace.. Zapomněla jsem si vzít 3 pilulky v 1. týdnu po menstruaci a nechráněný sex jsem měla dvakrát.. Postinor si nechci brát, ale nevím zda musím na gyndu. Dnes jsem si vzala po zjištění dvě pilulky najednou a další dvě (jako i s dneškem) si mám vzít ještě večer nebo zítra?? Není dobré jich brát víc najednou..Jak bych co nejdříve zjistila že těhotná jsem???Děkuji moc za pomoc