Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Takže, pokud teď myslíte, že nejsem těhotná, tak až mi skončí tato nečekaná MS, a už si nevezmu prášek, mohu se znovu pokusit otěhotnět? A za jak dlouho dozraje vajíčko?
No zkoušet to můžete hned, ale je možné, že nebudeš mít ze začátku ovuku nebo přijde MS o dost později, je to individuální a ve tvém případě bude asi tělo „zmateno“. Ale snažit se můžete hned.
@Anonymní píše:
Takže, pokud teď myslíte, že nejsem těhotná, tak až mi skončí tato nečekaná MS, a už si nevezmu prášek, mohu se znovu pokusit otěhotnět? A za jak dlouho dozraje vajíčko?
Plodné dny jsou většinou cca 14 dní od prvního dne poslední MS pokud nemáš nějak extrémně dlouhé cykly. Řikám, počkej na normální MS a pak to zkoušejte
.
A jak dlouho myslíte, že to může trvat, a jak dlouho trvá umělá MS?
@Anonymní píše:
Ano, sex jsem měla i když jsem je brala špatně, a pak ikdyž jsem je přestala brát uplně.
Prášky jsem vysadila před týdnem, a mezitím jsem měla sex.
Omlouvám se, že se neumím vyjádřit, abyste mně pochopily, ale moc si přejeme miminko a negativní test nás velmi mrzel.
tak proč jsi ty prasky zacinala brat? nejak mi to hlava nebere ![]()
@Anonymní píše:
No, když si prášky vysadila takhle blbě, tak těžko říct za jak dlouho to bude. Vždycky se má přestat s dobráním platíčka. Já jsem třeba taky prášky vysadila, ale nedělala jsem pauzu na ms a je to cca 14 dní a zatím taky nic, takže opravdu těžko říct ![]()
@Anonymní píše:
Stejně dlouho, jako jsi ji mívala po vysazení pilulek i dříve. Já si myslím, že tím, že nevíš, jak dlouhé budeš mít cykly po vysazení HA, budeš neustále /i zbytečně/ testovat. Protože cykly po vysazení mohou trvat 28 dní ale i 40-50 dní, je to individuální. Každopádně, ať se vám brzo zadaří.
@Anonymní píše:
http://cs.wikipedia.org/wiki/Menstruace
ale je to indivdualní, muže to byt ovlivněno antikoncepcí
kolik ti je let? že nevíš, že když nebudeě brát antikoncepci můžeš otěhotnět
Nevěděla jsem, že mám dobrat celé plato a až pak vysadit.
Když jsem brala prášky, tak jsem měla MS pravidelnou, vždy jsem dobrala platíčko, a za 4 dny jsem to dostala, skoro na hodinu, a trvala vždy 4 dny (od pondělí do čtvrtka). Teďka jsem vysadila prášky v pondělí, a za 3 dny jsem dostala nečekanou MS (v pátek) a mám ji pořád, pokud by měla být stejná jako ta normální, tak zítra už by měla ustat. A za týden v pondělí bych tedy měla dostat normální MS, ta mi má skončit tedy ve čtvrtek. V pátek už se můžeme tedy znovu pokoušet?
Já vím že když nebudu brát antikoncepci, že můžu otěhotnět, proto jsem ji taky nebrala, protože chci otěhotnět. Je mi 21. ![]()
@Anonymní píše:
Prosím Vás, když jsem záměrně od minulého čtvrtka brala prášky až druhý den, po více než 12 hodinách než normálně (v 8 hodin večer),brala jsem je až druhý den třeba ve 3 odpoledne, a toto pondělí jsem už prášky přestala brát úplně, je možnost, že jsem těhotná, ikdyž jsem dostala nečekaně menstruaci o 15 dní dříve, a když jsem si dnes dělala test odpoledne (Lady Max 2 v 1) a ten mi vyšel negativně?
bych řekla, že je možný, že jsi hloupá - když to děláš záměrně
Jediné, co tím dosáhneš, tak si rozházíš cyklus, nic víc. a právě díky tomu máš tu ms takhle brzy, protože to vyvolala absence pilulí.
@Anonymní píše:
Nevěděla jsem, že mám dobrat celé plato a až pak vysadit.Když jsem brala prášky, tak jsem měla MS pravidelnou, vždy jsem dobrala platíčko, a za 4 dny jsem to dostala, skoro na hodinu, a trvala vždy 4 dny (od pondělí do čtvrtka). Teďka jsem vysadila prášky v pondělí, a za 3 dny jsem dostala nečekanou MS (v pátek) a mám ji pořád, pokud by měla být stejná jako ta normální, tak zítra už by měla ustat. A za týden v pondělí bych tedy měla dostat normální MS, ta mi má skončit tedy ve čtvrtek. V pátek už se můžeme tedy znovu pokoušet?
Ale když jsi brala prášky, tak ta MS byla každý cyklus „umělá“, tím se vůbec neřiď. Záleží, jaká byla před braním antikoncepce, ale i to se může teď změnit. Ano, prostě až skončí MS, můžete mít sex a uvidíte.
@Anonymní píše:
Já vím že když nebudu brát antikoncepci, že můžu otěhotnět, proto jsem ji taky nebrala, protože chci otěhotnět. Je mi 21.
mi by jen zajímalo, jestli o Tvém úmyslu ví chlap. Evidentně asi ne ![]()
@Anonymní píše:
Nevěděla jsem, že mám dobrat celé plato a až pak vysadit.Když jsem brala prášky, tak jsem měla MS pravidelnou, vždy jsem dobrala platíčko, a za 4 dny jsem to dostala, skoro na hodinu, a trvala vždy 4 dny (od pondělí do čtvrtka). Teďka jsem vysadila prášky v pondělí, a za 3 dny jsem dostala nečekanou MS (v pátek) a mám ji pořád, pokud by měla být stejná jako ta normální, tak zítra už by měla ustat. A za týden v pondělí bych tedy měla dostat normální MS, ta mi má skončit tedy ve čtvrtek. V pátek už se můžeme tedy znovu pokoušet?
Počkat, Ty tp nechápeš. Teď jsi dostala MS po vysazení HA. A další MS přijde za těch obvyklých 28 dní (nevím jak dlouhé jsi měla cykly před braní HA). Nebo může přijít klidně až za dva měsíce, to ti nikdo nepoví, každé tělo je po vysazení HA jiné.
Samozřejmě že o tom ví, chceme oba miminko, jsi asi hloupá, když si myslíš, že bych to udělala bez vědomí přítele. ![]()
Až skončí která z těch MS? Tato nebo ta co měla přijít po dobrání plata? A za jak dlouho potom mohu dělat testy?
Ano ale prasky jsem vysadila drive nez jsem mela dobrane plato.