Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Dajdí Vám to vyšlo tak akorát
už na to připravuju přítele a jako zatím nějak hurá reakce nebyla, ale má dva malé bratrance a je s nimi úplně jiný, takový šťastný ![]()
Zdravím
potřebuji se zeptat.. žačla jsem brát antikoncepci v 1den ms. Ale od druhého dne jsem vynechala.. celkove 5dni
pak jsem si 6ty den vzala a den po te měla sex.. od toho 6teho dne pokračuji dal v platicku. Ale mám strach že jsem otehotnela
bohužel mi v tom týdnu kdy jsem nasazovala antikoncepci umrel člen rodiny a já nějak byla mimo.. A ty prášky úplně vynechala..
ma nekdo prosim zkušenost..?
dekuji. Přeji hezký zbytek večera
@Anonymní píše:
Zdravímpotřebuji se zeptat.. žačla jsem brát antikoncepci v 1den ms. Ale od druhého dne jsem vynechala.. celkove 5dni
pak jsem si 6ty den vzala a den po te měla sex.. od toho 6teho dne pokračuji dal v platicku. Ale mám strach že jsem otehotnela
bohužel mi v tom týdnu kdy jsem nasazovala antikoncepci umrel člen rodiny a já nějak byla mimo.. A ty prášky úplně vynechala..
ma nekdo prosim zkušenost..?
dekuji. Přeji hezký zbytek večera
No, asi takhle, to, že jsi úplně hloupá neházej na úmrtí v rodině… ano, člověk může nevzít 5 prášků, ale jako promiň, když vím, že jsem si je nevzala, což si musela zjistit, když sis brala ten šestý, tak s nikým bez ochrany nespím
protože když to bereš jak lentilky, tak to má taky jak lentilky ochranný účinek.
Prosím vás chtěla jsem se zeptat. Dobrála jsem antikoncepci vynechala 7 dní a 8 den jsem měla začít brát tabletky ale zapomela jsem dnes je to už 10 den takže dva dny mám vynechane mám si vzít všechny tři dnes najednou nebo jen jednu a pokračovat děkuji
Dobrý den.Chci se zeptat zapomněla jsem si vzít 3 dny pilulky antikoncepce tri-regol.4den jsem dostala menstruaci a v platicku mi zůstává 14 pilulek.Ten 8 den asi začít nové platicko a ten zbytek vyhodit? Děkuji za odpověď.
Nech si ho jako rezervní kdybys nějakou pilulku ztratila apod.
@Adélky
Já brala naposledy antikoncepci před 6 lety. Po té jsem měla 2 těhotenství úspěšné.
Antikoncepci jsem začala brát 12.7.2021.
No já zapomněla v prvním týdnu 2× a to 1 v den ovulace22.7.2021
a pak 29.7.2021,
no a sex byl 25.7.2021 a to jsem si vzala prášek, ale 5.8.2021 přišla menstruace a trvala 5 dní, takže v pořádku, navíc sex byl po dni ovulace takže by se stejně nic nestalo.
No a teď jsem si v srpnu zapomněla vzít prášek a nevím které to bylo datum a teoretická ovulace byla 17.8.2021 a sex tento týden byl orální a též jsem si nepoznamenala datum.
Od zítra očekávám menstruaci.
Takže já bych neměla být těhotná, ale může se to stát při příštím sexu, jelikož jsem to už ohrozila/oslabila.
Vždy jak jsem zapomněla si vzít ten prášek tak následující den jsem si vždy vzala 2 na jednou. Takže zkutečně je funkce prášků oslabena a při příštím sexu můžu po třetí otěhotnět?
@Anonymní píše:
@Adélky
Já brala naposledy antikoncepci před 6 lety. Po té jsem měla 2 těhotenství úspěšné.
Antikoncepci jsem začala brát 12.7.2021.No já zapomněla v prvním týdnu 2× a to 1 v den ovulace22.7.2021
a pak 29.7.2021,
no a sex byl 25.7.2021 a to jsem si vzala prášek, ale 5.8.2021 přišla menstruace a trvala 5 dní, takže v pořádku, navíc sex byl po dni ovulace takže by se stejně nic nestalo.No a teď jsem si v srpnu zapomněla vzít prášek a nevím které to bylo datum a teoretická ovulace byla 17.8.2021 a sex tento týden byl orální a též jsem si nepoznamenala datum.
Od zítra očekávám menstruaci.
Vždy jak jsem zapomněla si vzít ten prášek tak následující den jsem si vždy vzala 2 na jednou. Takže zkutečně je funkce prášků oslabena a při příštím sexu můžu po třetí otěhotnět?
Takže já bych neměla být těhotná, ale může se to stát při příštím sexu, jelikož jsem to už ohrozila/oslabila.
bereš to jak lentilky takže ano otěhotnět klidně můžeš, když si to nepamatuješ dej si upomínku v telefonu. Jinak udělej si projistotu i test at máš jistotu protože těhoteství a antiko by byl průšvih
Dobrý den, asi píšu asi do špatné skupiny, ale potřebuji poradit, zapomněla jsem si vzít poslední prášek antikoncepce sunya, a je 4 den večer a stále nemám menstruaci, je možné že se mi to tím rozhodilo (pohlavní styk jsem měla s partnerem 4 dny před vynecháním antikoncepce) předem děkuji za odpověď
@Anonymní píše:
Dobrý den, asi píšu asi do špatné skupiny, ale potřebuji poradit, zapomněla jsem si vzít poslední prášek antikoncepce sunya, a je 4 den večer a stále nemám menstruaci, je možné že se mi to tím rozhodilo (pohlavní styk jsem měla s partnerem 4 dny před vynecháním antikoncepce) předem děkuji za odpověď
Ne, poslední prasek nevadi, jen neprotahuj pauzu a zacni je brat taky o den dřív. Spis tam bude fungovat psychika.
Dobrý den, chci se na něco zeptat a poprosit o rychlé odpovědi protože nevím co mám dělat. Před cca měsícem jsem poprvé začala brát antikoncepci a nevěděla jsem ze když dojedu na konec platíčka mám dobrat i ty prášky nahoře co mi tam zbyly a zbyly mi tam 3 a ty jsem přesně nedobrala zbylo mi tam Po, Út a St a v tu středu kdy jsem to měla dobrat jsem to dostala ale podle všeho je to umělý Menzes a zrovna v tu středu jsem měla s partnerem poměr a nebyl chráněni a nevím jestli je pravděpodobnost ze budu těhotná nebo ne ale pro jistotu jsem si ve středu vzala 2 prášky ale nevím jestli to pomůže ????
@Saringa píše:
Dobrý den, chci se na něco zeptat a poprosit o rychlé odpovědi protože nevím co mám dělat. Před cca měsícem jsem poprvé začala brát antikoncepci a nevěděla jsem ze když dojedu na konec platíčka mám dobrat i ty prášky nahoře co mi tam zbyly a zbyly mi tam 3 a ty jsem přesně nedobrala zbylo mi tam Po, Út a St a v tu středu kdy jsem to měla dobrat jsem to dostala ale podle všeho je to umělý Menzes a zrovna v tu středu jsem měla s partnerem poměr a nebyl chráněni a nevím jestli je pravděpodobnost ze budu těhotná nebo ne ale pro jistotu jsem si ve středu vzala 2 prášky ale nevím jestli to pomůže ????
takže jsi teda vynechala dva dny pak si vzala dva prášky a pak co?
@Saringa píše:
@ka2ka a pak nic teď čekám co mám dělat dál
takže ty dva prášky jsi si vzala dneska? tu ms jsi dostal dneska?