Vynechání 3 pilulek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
12.1.13 12:04

Takže v 7 denní pauze už brát prášky nemam ano? děkuji za odpověd

• Citovat
  • Upravit
5606
12.1.13 12:48
@ditiska píše:
Nikdy neber víc než jednu tabletku!!! A jinak když si přečteš návod tak tam se to dočteš. Pokračuj dál v braní jakoby se nic nestalo, ale zapomenuté prášky už neber. :wink: Ale tento měsíc používej i jinou ochranu, prášky už ti nemusí zabrat.

No já mám taky leták a tam je psáno vzít při zapomenutí dvě najednou, už jsem to tak několikrát udělala potvrdila mi to i doktorka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5606
12.1.13 12:51
@MonikaMoncicak píše:
Příbalový leták jsem četla několikrát, ale je tam když zapomenu jednu tabletu v 1. týdnu, riziko je vysoké. A já zapomněla tři!!! ááááááááááááááááá :cry:

Taky to tam tak psáno první a poslední je nejhorší, ale už se mi taky stalo, že jsem zapomněla, ale jen jednu a hned jsem vzala dvě najednou a těhotná nejsem.Budu ti držet palce, ale tři tabletky nevzít no budeš se muset modlit, že jsi neměla zrovna plodné dny. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5606
12.1.13 12:52

Tak za 14 dní už by to na testu mohlo jít vidět(slabě) pokud budeš těhotná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5606
12.1.13 13:01
@Anonymní píše:
Ahoj, chci se zeptat zapomněla jsem si vzít pilulku v 2.tydnu užívání tak jsem si vzala nasledující den 2. Ve třetím týdnu jsem zase zapomněla a nasledující den si vzala dvě. Mám dobrat celé bistro, av pauze pokracovat v braní prášku z nového bistra nebo mám zkončit a mít 7 denní pauzu? Děkuji za odpovědi

Už se mi to taky stalo ta skleróza je strašná co :mrgreen: taky jsem si vzala 2tabletky, ale pokud se ti stalo tolik zapomenutí po sobě tak bych pauzu nedělala a pokračovala s novým platem a až pak bych udělala pauzu.To není nic špatného vzít plat více zasebou. Můžeš mít, ale špinění tak všude sebou intimku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5606
12.1.13 13:04
@irbitek píše:
Zdravim! Chtela jsem se zeptat, jak rizikove je zapomenuti dvou prasku v druhem tydnu? Posledni jsem vzala v utery, ale na stredu a ctvrtek jsem jaksi zapomela. Pise se tady, ze se maji vzit 3 prasky najednou, ale to se mi nejak nezda. Zatim sem si vzala ten „stredecni“ mam tedy vecer vzit jeste pilulku za ctvrtek a normalne dnes za patek?

Tady jen řeknu, co jsem četla, že v druhém týdnu je nejmenší riziko otěhotnět. Ale určitě těch tabletek zapomenutých nesmí být více :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5606
12.1.13 13:09

Holky nechala jsem si zavést Mirenu, ale protože mi nesedla tak jsem se vrátila opět k práškům a už teď se strachuji kdy zase zapomenu :zed: Mám tři děti a další určitě néééé :mrgreen:
Interupce stojí od 2000,–až 4500,– jak kde. Vypíšeš papíry, doktor provede kontrolu a jdeš na sál, probereš se z narkózy a jdeš domů. Budu ti držet palce ať tam nemusíš. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.5.14 18:48

Prosím Vás, když jsem záměrně od minulého čtvrtka brala prášky až druhý den, po více než 12 hodinách než normálně (v 8 hodin večer),brala jsem je až druhý den třeba ve 3 odpoledne, a toto pondělí jsem už prášky přestala brát úplně, je možnost, že jsem těhotná, ikdyž jsem dostala nečekaně menstruaci o 15 dní dříve, a když jsem si dnes dělala test odpoledne (Lady Max 2 v 1) a ten mi vyšel negativně?

• Citovat
  • Upravit
Run
20807
11.5.14 18:50

Nerozumím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
11.5.14 18:58

Já tomu taky moc nerozumim… jak dostala o 15 dní dříve? prostě jsi dobrala prášky a dostala to… :nevim: že jsi je brala záměrně později - to myslíš, že jsi úplně všechny brala později, tzn.byly braný po 24 hodinách (?), tak to neni problém…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4918
11.5.14 19:02
@Anonymní píše:
Prosím Vás, když jsem záměrně od minulého čtvrtka brala prášky až druhý den, po více než 12 hodinách než normálně (v 8 hodin večer),brala jsem je až druhý den třeba ve 3 odpoledne, a toto pondělí jsem už prášky přestala brát úplně, je možnost, že jsem těhotná, ikdyž jsem dostala nečekaně menstruaci o 15 dní dříve, a když jsem si dnes dělala test odpoledne (Lady Max 2 v 1) a ten mi vyšel negativně?

A proč jsi to takto vůbec praktikovala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jedna blondýna
11.5.14 19:08

Cože? 8o To si je brala obden nebo jak? nechápu to… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.5.14 19:09

Prášky jsem brala později než za 24 hodin, a poté jsem je vysadila uplně ale dříve než na konci plata, a poté jsem po 5ti dnech od prvního vynechání prášku dostala menses.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.5.14 19:11

@jedna blondýna
Prášky normálně beru v 8 hodin večer, to jsem si ho ale nevzala, a vzala jsem si ho až druhý den ve 2, ve 3 odpoledne. Prostě jako bych zapomněla, a další prášek to samé. A potom jsem je vynechala uplně, nebrala jsem ani jeden. A dostala jsem menstruaci dříve než jsem měla.

• Citovat
  • Upravit
85317
11.5.14 19:12
@Anonymní píše:
Prášky jsem brala později než za 24 hodin, a poté jsem je vysadila uplně ale dříve než na konci plata, a poté jsem po 5ti dnech od prvního vynechání prášku dostala menses.

To je umělá MS z vysazení prášků. Pokud v tom máš takový chaoz, jak píšeš, tak bude trvat, než se tělo srovná. Teoreticky bys otěhotnět mohla, prakticky si myslím, že by to byla velká náhoda, navíc by to s MS nejspíše odešlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí