Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Samozřejmě že o tom ví, chceme oba miminko, jsi asi hloupá, když si myslíš, že bych to udělala bez vědomí přítele.
Až skončí která z těch MS? Tato nebo ta co měla přijít po dobrání plata? A za jak dlouho potom mohu dělat testy?
potom nechápu tyhle štráchy kolem
copak nechodíš k dr, nebo si nikdy nečetla letáky? normální je dobrat plato ![]()
Ta „normální“ příští týden nepřijde, to co si měla teď při braní HA bylo krvácení z vysazení a to právě teď proběhlo. Další menstruaci dostaneš po proběhnutí přirozeného cyklu ajak ten bude dlouhý, to ti nikdo nepoví. Ale samozřejmě můžeš otěhotnět v podstatě hned v tomto prvním cyklu.
@Anonymní píše:
Ano, sex jsem měla i když jsem je brala špatně, a pak ikdyž jsem je přestala brát uplně.
Prášky jsem vysadila před týdnem, a mezitím jsem měla sex.
Omlouvám se, že se neumím vyjádřit, abyste mně pochopily, ale moc si přejeme miminko a negativní test nás velmi mrzel.
takže ty bereš prášky a moc si přeješ miminko??? No tak to já tedy nechápu
![]()
@Anonymní píše:
Samozřejmě že o tom ví, chceme oba miminko, jsi asi hloupá, když si myslíš, že bych to udělala bez vědomí přítele.
Až skončí která z těch MS? Tato nebo ta co měla přijít po dobrání plata? A za jak dlouho potom mohu dělat testy?
Ta co měla přijít po dobrání plata je ta, co přišla teď!!
Hned v tomto cyklu, co bude po této MS?
Dobře, moc vám všem děkuju, už to asi chápu. ![]()
@Anonymní píše:
není hloupá, jen chodí na emimino častěji než ty, tady se dočteš věcí… třeba existují právě ty hloupé, které vysadí HA chlapovi za zády a za rok tady brečím že je opustil i dítětěm
Tak proto jsem psala, že já hloupá nejsem, že bych toto nikdy neudělala. ![]()
Trosinku nstvrdla, v 21 letech nevis, jak tvoje telo fonguje, co je to ms cyklus a cjces otehotnet? To mi pripomina pribeh, kde par nemohl nekolik let otehotnet az se to rohodli resit u lekare, teprve zjistili, ze ke splozeni je treba hlavne pohlavniho styku, ktery neprovozovali ![]()
Kdybys raději reagovala na to, na co se ptám, že?
ty „vtipná“ ![]()
Jsou priznaky tehotenstvi hnedy vytok a bolesti v podbrisku cca 15 dní po nechranenem styku?
@Anonymní píše: ??
Jak dlouhe mivas cykly a kolikaty DC jsi? Hnedy vytok je vytok s primesi krve, zalezi ve ktere casti cyklu ses, zda se blizi MS a tak. Po tolika dnech si muzes udelat test.
Ano ale prasky jsem vysadila drive nez jsem mela dobrane plato.