Vynechání 3 pilulek

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
11.5.14 19:44

Ano ale prasky jsem vysadila drive nez jsem mela dobrane plato.

• Citovat
  • Upravit
72725
11.5.14 19:46
@Anonymní píše:
Samozřejmě že o tom ví, chceme oba miminko, jsi asi hloupá, když si myslíš, že bych to udělala bez vědomí přítele. ;)
Až skončí která z těch MS? Tato nebo ta co měla přijít po dobrání plata? A za jak dlouho potom mohu dělat testy?

potom nechápu tyhle štráchy kolem :think: copak nechodíš k dr, nebo si nikdy nečetla letáky? normální je dobrat plato :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15416
11.5.14 19:49

Ta „normální“ příští týden nepřijde, to co si měla teď při braní HA bylo krvácení z vysazení a to právě teď proběhlo. Další menstruaci dostaneš po proběhnutí přirozeného cyklu ajak ten bude dlouhý, to ti nikdo nepoví. Ale samozřejmě můžeš otěhotnět v podstatě hned v tomto prvním cyklu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
myšák1187
11.5.14 19:50
@Anonymní píše:
Ano, sex jsem měla i když jsem je brala špatně, a pak ikdyž jsem je přestala brát uplně.
Prášky jsem vysadila před týdnem, a mezitím jsem měla sex.
Omlouvám se, že se neumím vyjádřit, abyste mně pochopily, ale moc si přejeme miminko a negativní test nás velmi mrzel. :(

8o 8o 8o 8o takže ty bereš prášky a moc si přeješ miminko??? No tak to já tedy nechápu :think: :think:

• Citovat
  • Upravit
9696
11.5.14 19:51
@Anonymní píše:
Samozřejmě že o tom ví, chceme oba miminko, jsi asi hloupá, když si myslíš, že bych to udělala bez vědomí přítele. ;)
Až skončí která z těch MS? Tato nebo ta co měla přijít po dobrání plata? A za jak dlouho potom mohu dělat testy?

Ta co měla přijít po dobrání plata je ta, co přišla teď!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.5.14 20:05

Hned v tomto cyklu, co bude po této MS?
Dobře, moc vám všem děkuju, už to asi chápu. :)

• Citovat
  • Upravit
4151
11.5.14 20:08
@Anonymní píše:
Samozřejmě že o tom ví, chceme oba miminko, jsi asi hloupá, když si myslíš, že bych to udělala bez vědomí přítele. ;)

není hloupá, jen chodí na emimino častěji než ty, tady se dočteš věcí… třeba existují právě ty hloupé, které vysadí HA chlapovi za zády a za rok tady brečím že je opustil i dítětěm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.5.14 20:10

Tak proto jsem psala, že já hloupá nejsem, že bych toto nikdy neudělala. :)

• Citovat
  • Upravit
2597
11.5.14 20:23

Trosinku nstvrdla, v 21 letech nevis, jak tvoje telo fonguje, co je to ms cyklus a cjces otehotnet? To mi pripomina pribeh, kde par nemohl nekolik let otehotnet az se to rohodli resit u lekare, teprve zjistili, ze ke splozeni je treba hlavne pohlavniho styku, ktery neprovozovali :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.5.14 20:25

Kdybys raději reagovala na to, na co se ptám, že? :) ;) ty „vtipná“ ;)

• Citovat
  • Upravit
2597
11.5.14 22:32

Na blbou otazku stejne blba odpoved :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4151
11.5.14 23:51
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.5.14 14:36

Jsou priznaky tehotenstvi hnedy vytok a bolesti v podbrisku cca 15 dní po nechranenem styku?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.5.14 20:44

??

• Citovat
  • Upravit
85297
14.5.14 21:23
@Anonymní píše: ??

Jak dlouhe mivas cykly a kolikaty DC jsi? Hnedy vytok je vytok s primesi krve, zalezi ve ktere casti cyklu ses, zda se blizi MS a tak. Po tolika dnech si muzes udelat test.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí