Těhotná přes tělísko?

5
27.1.10 20:41

Těhotná přes tělísko?

Dobrý večer maminky.Tyto stránky jsem si dlouhou dobu pročítala a až dnes jsem se zaregistrovala protože potřebuji vědět vaše názory.Letos budu mít třetím rokem tělísko a (řeknete si že jsem blázen ale budiž)po určitých příznacích jsem si udělala test.Objevila se druhá slabá čárečka a tak za dva dny jsem si udělala opět a už nic ale ze zvědavosti jsem si udělala po dvou dnech další a opět slabá.Nevím jestly je možnost otěhotnění i přes tělísko a proto si du pro rady za vama.Je mi jasný že mě pošlete k doktorovi ale de mi o to jestly se to náhodou některé z vás taky nestalo.Jinak je mi 27 a mám už dvě cácorky.Děkuji za každý názor :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5139
27.1.10 20:48

Jestli ti jde o to jestli jde otěhotnět s tělískem tak jde.A to máš hormonální??Nebo ne.

Kamarádka se to ted stalo.A byla na potratu. Že se jí to celé tělísko posunulo někam jinam než mělo být.

Jinak neporadím a asi bych šla k dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
27.1.10 20:51

no mám Mirenu a j eto ostuda ale nevím jestly je či není.Mě to ani nezajímalo.Šlo mi o to že nemusím brát prášky a nemám u toho menzes. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5139
27.1.10 20:53

Tak to je hormonální a o tom jsme našla toto

Stahy děložních svalů při menstruaci mohou někdy tělísko posunout nebo zcela vypudit z dělohy. Možnou známkou částečného nebo úplného vypuzení Mireny může být abnormální krvácení nebo bolest. I částečné vypuzení snižuje účinnost Mireny. Doporučuje se proto např. ve sprše kontrolovat prstem vlákna. Máte-li příznaky, které by mohly znamenat vypuzení tělíska, nebo nemůžete-li nahmatat vlákna, měla byste se vyvarovat sexuálního styku nebo použít jinou metodu kontracepce a vyhledat svého lékaře. Vzhledem k tomu, Mirena snižuje intenzitu menstruačního krvácení, může být jeho zesílení příznakem vypuzení systému.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5139
27.1.10 20:54

Jen velmi vzácně dojde po zavedení Mireny k otěhotnění. Pokud otěhotníte, je možné, že plod je uložen mimo dělohu a že se jedná mimoděložní těhotenství. Mimoděložní těhotenství je velmi závažný stav, která vyžaduje okamžitý lékařský zákrok. Tyto příznaky mohou znamenat, že u vás došlo k mimoděložnímu těhotenství, a že musíte okamžitě vyhledat svého lékaře :

• přestanete menstruovat a pak začnete trvale krvácet nebo pociťujete trvalou bolest
  • pociťujete neurčitou nebo velmi prudkou bolest v podbřišku
  • máte normální známky těhotenství, ale současně krvácíte a objevují se i mdloby
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
27.1.10 20:57

tak teda asi nejsem.Takové příznaky vůbec nemám ale raději si zajedu k doktorovy a bude to jistý.Děkuji za váš čas. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30318
27.1.10 20:58

Mojí mamce se taky povedlo otěhotnět přes tělísko, ale než se rozhodla, že by si mimi nechala tak samo odešlo. Bylo to ovšem před 15 lety.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
27.1.10 21:06

jejda tak to mě teda mrzí no.Každopádně s tím něco udělám.Děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
27.1.10 21:07

Tak moje kamarádka šla na běžnou kontrolu s tělískem a tam se dozvěděla, že je v pátém měsíci. A dítě teď půjde k zápisu :wink:. Myslím, že jiná rada než jít k doktorovi je k ničemu.. Přeju hodně štěstí, ať je všechno v pořádku.

Příspěvek upraven 20.09.17 v 21:41

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
27.1.10 21:12

no jasný doktor je ten nejdůležitější člověk ted.Tak děkuji za názor,radu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3407
27.1.10 21:15

Ahoj, kamarádka otěhotněla přes MIrenu a porodila zdravé mimi, akorát jí to tělísko při porodu nevypadlo a bude muset na revizi aby jí ho vyndali.Je to zajímavý, ale možný to je.J8 otěhotněla když jsem brala HA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3417
27.1.10 21:21

Také jsem zářný příklad toho, že to jde. I když já měla nehormonální tělísko a těhotenství skončilo potratem. Přeji co nejméně komplikací.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
27.1.10 21:24

Tak mamča taky otěhotněla přes tělísko DANA a dnes je z toho moje desetiletá sestra :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5597
27.1.10 21:40

Ajinalko, těhotná být klidně můžeš, ono tam to tělísko být ani nemusí :-? , mohlo vypadnout, ale jak píšeš, bez dr. to nezjistíš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
856
27.1.10 21:55

Holky,

tak jste mě potěšily - před měsícem jsem investovala 6 500,– do Mireny a najednou takové reakce… :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí