Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ahoj kdo pak zjistil že je těhu ? a na podzim doufá že budeme mít prcky u sebe
ahoj
taky jsem objevila// v březnu, dneska jdu k dr. tak doufám, že je vše ok ![]()
Já ještě u Dr.nebyla,půjdu ke konci března.Minule jsem tam hnala hned jak byly // a sestřičky mi vynadaly,co tam dělám tak brzo
Nejradši bych tam už šla,ale počkám si,až bude něco vidět na UZ a třeba i to srdíčko.Držím palce werro a dej vědět.Jak dlouho teda jsi těhu?
Šárko, moc gratuluji, i vám všem
Nějak jsi nás opustila ve skupině, mám radost, že se vám takhle povedlo ![]()
Ahoj, také doufám, že v listopadu budu mít miminko. 2. března mi test ukázal dvě čárky, jsem 4+5, hcg přes 1000. Tak snad to dobře dopadne. Všem vám přeju, ať se nám brzo ukážou na ultrazku srdíčka. Hezké dny Iva
Petrajan píše:
Já ještě u Dr.nebyla,půjdu ke konci března.Minule jsem tam hnala hned jak byly // a sestřičky mi vynadaly,co tam dělám tak brzoNejradši bych tam už šla,ale počkám si,až bude něco vidět na UZ a třeba i to srdíčko.Držím palce werro a dej vědět.Jak dlouho teda jsi těhu?
asi 5+5 tak doufám, že už bude tam něco bude ![]()
Něco by tam mohlo být vidět,
ještě asi ne,ale aspoň budeš vědět trochu víc
Já jsem teprve 4+1,takže já mám ještě móře času ![]()
Ahoj, přidávám se k vám, v pátek 2.3. jsem objevila na testu nečekaně a neplánovaně //. Ze začátku to byl pořádný šok pro mě i přítele, ale teď se už oba na prcka těšíme!
hdanca: tak to je super, že se těšíte, i když je to nečekané ![]()
Byla jsem včera u dr. a říkala, že těhotná jsem, ale ještě tam nic moc nevidí, takže mám další kontrolu za 14dní, tak doufám že bude vše OK ![]()
Ahoj Holky, pridavam se k vam, ja sem nasla ducha v nedeli 4.3.2012 a vcera uz byl viditejlnejsi nez poprve. O jedno uz jsem prisla tak doufam ze tohle bude tehotenstvi a v poradku.
werro: Já byla u Dr. hned toho 2.3. kvůli práce (pracuju v chemii), tak jsem to chtěla vědět co nejdřív, ať už mezi ty svinstva nemusím případně, to taky ještě nic nebylo vidět, ale z krve to bylo 100%, za týden jdu na kontrolu, tak snad už prcka uvidím a vše bude v pořádku!:-) Ze začátku to byl mazec, ani po 3 pozitivních testech jsem tomu nevěřila!