Křeče v tříslech v 27.tt

1908
7.3.12 11:13

křeče v tříslech v 27tt

Ahoj holky, dnes jsem 26tt+4 a už asi 2 týdny mám křeče v tříslech - hlavně v pravém (načetla jsem nějaké články, že když bolí pravé tříslo, tak se napíná děloha, natahují vazy), může to být toto? Většinou mi křeče začnou po nějaké námaze - delší procházce, když si sednu nebo nejlépe lehnu na bok a skrčím nohy, tak křeče ustanou a je klid… výtok nemám, jsem vysoká a hubená, říkala jsem to své midwife (žiju v UK) a prý je to normální…k doktorovi v ČR jdu až koncem března, pohyby mimča cítím normálně…máte někdo nějakou zkušenost, radu?
děkuju :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
219
7.3.12 12:34

Ahoj tak to jsme nejak na stejno tehotne :D 27+2 a taky ziju v UK no a rekla bych ze ma asi midwife pravdu , ale i kdyz tady rikaj to je normal. Jinak jsem se te chtela zeptat taky si te pozvala midwife az po 3 mesicich ? ja byla naposled v polovine prosince a ted jdu az v polovine brezna .Dik a preju krasne tehulkovani :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1908
7.3.12 12:52

Já chodím pravidelně jednou za 3 týdny až měsíc k midwife, v 20tt jsem byla na velkém utz v nemocnici (na tom prvním, co tady dělají, jsem byla v ČR) a zítra jdu do nemocnice na cukrovku (Britkám prý vyšetření na cukrovku nedělají, protože k tomu nemají dědičné dispozice, ale ČR je v ohrožené skupině, tak mi midwife vypsala žádanku). Jinak mi midwife při každé návštěvě kontroluje moč, měří tlak a poslouchá :srdce: miminka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
7.3.12 14:37

tak me dneska prisli domu vysledky z cukrovky asi cca po 5 dnech . a vyslo mi normalni hranice 6.3 tak jsem stastna ze ji nemam . A britky tam byli taky se mnou je to blbost ze oni k tomu nemaj dedicne dispozice . Uvidis sama ale ten sajrat uz nechci . Bylo mi pekne po nem spatne . Tak at ti to dopadne dobre . Kdy mas termin ? ja 4.6.2012

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1908
7.3.12 15:15

Tak mě to říkala midwife, že Britky na to nechodí… já dostala od midwife instrukce na papíře a tam je napsáno, že buď můžu vypít energetický nápoj Lucozade Original, který koupíš v supermarketu a já si ho normálně i kupuju, když jdeme na túru anebo ti dají v nemocnici jejich drink…tak jsem si koupila ten drink Lucozade a do nemocnice přijedu jen na odběr krve v přesnou hodinu. Termín mám 10.6., ale za 3 týdny se natrvalo stěhujeme zpátky do ČR :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
7.3.12 15:18

Tak asi si rada ze budes rodit doma . V jaky casti Uk zijes ja v Yorkshiru .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí