Zjistí pohlaví dítěte?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2
5.2.24 14:50

Zjistít pohlaví dítěte

Dobrý den holky dnes jsem byla u lékaře v 17 TT těhotenství ptala jsem se na pohlaví dítěte a paní doktorka řekla Asi holka co myslíte. Bude to holka přiblížila si to ten ultrazvuk moc bych si přála aby to byla konečně holčička :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
65011
5.2.24 15:05
@Profil560 píše:
Dobrý den holky dnes jsem byla u lékaře v 17 TT těhotenství ptala jsem se na pohlaví dítěte a paní doktorka řekla Asi holka co myslíte. Bude to holka přiblížila si to ten ultrazvuk moc bych si přála aby to byla konečně holčička :srdce:

jo, na 50 % holčička. Nevím, jak to tu kdo má poznat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11796
5.2.24 15:09

Řekla bych na 51% přecejen to řekla doktorka…a jinak zakladatelko asi si budeš muset počkat na velký utz ve 20 týdnu. Tam už to bývá celkem jistota

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
5.2.24 15:27

Jo děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.2.24 16:55
@Profil560 píše:
Dobrý den holky dnes jsem byla u lékaře v 17 TT těhotenství ptala jsem se na pohlaví dítěte a paní doktorka řekla Asi holka co myslíte. Bude to holka přiblížila si to ten ultrazvuk moc bych si přála aby to byla konečně holčička :srdce:

Mě to takhle řekla taky a je to holka :kytka: :pankac:
To asi mi moc nepomohlo a měsíc před porodem už mi to bylo jedno a to si byla jistější. Akorát v tom 17tt :think:. Z toho může být i ten kluk :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky