Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Moje sestřenice, poprvé těhotná, 40let a jede bomby..ale ona jede bomby celý život, každý den cvičí v posilovně, na kruhaci, nebo beha..myslím si, že pokud je to tělo zvyklé a těhotenství v pořádku proč ne.. ale nevím, nedokážu se vzít do té situace, já jsem pravý opak ![]()
Neobdivuji ani nekroutím hlavou. Je mi to tak nějak jedno, kdo chodí do fitka
Předpokládám, že když těhotná cvičí, tak cvičí proto, že ji to její tělo dovoluje - netvrdne ji břicho a nemá jiná rizika. Tak proč ne. Každá žena snáší těhotenství úplně jinak. Jedna musí z lékařského hlediska jen ležet v posteli a být v klidu a jiná může dělat fyzicky náročné činnosti
Pozastavila bych se nad tím asi kdyby zvedala činky s nějakou velkou náloží.
Tehotenstvi neni nemoc takze pokud se citi dobre tak nevidim duvod proc nedelat to co nas bavi a naplnuje. A me osobne je to uplne jedno, kazdy at si zije svuj zivot jak uzná za vhodny. Kdyby porad lidi nesoudili druhy, tak by bylo na svete o dost lip
Je mi to fuk. V těhotenství jsem jim zavidela, protože jsem mohla tak leda trénovat běh na záchod a objimani mísy.
Chodím a jsem 33. tyden. Cvicim, jen jak mi telo dovoli. Myslim, ze u porodu nebo i po a pak dostani se zpet do formy a mit fyzicku je jedine dobre a ma to sve benefity ![]()
Jen cviceni pro tehotny- yoga, na mici se mi zda hodne slaby, vubec se nezapotim nuda. Takze chodim na pilates a to uz je makacka, jak potrebuju. Samozrejme kdyz citim, ze uz nemuzu, tak odpocivam
a nikdo na me blbe nekouka rekla bych ![]()
Ano těhotenství není nemoc, ale myslím, že nic se nemá přehánět. V těhotenství jsem hodně chodila a navštěvovala gradiv jógu, tu můžu vřele doporučit.
Ahoj, co si myslite o tehotnych, ktere chodi cvicit? At uz vidite nejakou v posilovne nebo nejaky HIIT atp. Obdivujete nebo spis kroutite hlavou?