Zkažená bageta

Anonymní
24.8.22 16:38

Zkažená bageta

Dnes jsem koupila synovi bagetu a po té co kousek ze začátku ujedl jsme zjistili že smrdí. V bagetě byl dresing, hlávkové zelí a šunka. Je cítit jako zkaženě, jako něco z odpadkového koše. Nevim jestli je to ta šunka co tam takhle smrdí, protože když čuchnu k šunce nebo k zelí tak smrad je stejný. Mám o syna teď hroznej strach. Nevíte co by z toho mohl mít?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3076
24.8.22 16:40

Nic mu nebude, vždyť sama píšeš, že si jen kousl. Klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
24.8.22 16:43

Myslím si, že po jednom kousnutí mu nic nebude.
Je to ponaučení. Příště takového nic nekupuj. Udělejte si svačinu čerstvou doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
24.8.22 16:43

Max se mu zrychlí krok, ale po kousnutí bych to vůbec neřešila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17328
24.8.22 16:45

Kvůli smradlavý šunce je potřeba zakládat diskuzi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1217
24.8.22 16:48

Říkáš že snědl kousek, tak klid. Maximálně se pos*re :nevim: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20897
24.8.22 16:54

Umře po 3 následující pokolení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.8.22 16:56

Ujedl začátek bagety ale nevím přesně kolikrát kousl. A vypadá to, že smrdí ta šunka a nevim jak je na tom dresink, jak je to vše na sobě položený.„Azaleila“ já nevim co lze chytit z bagety která smrdí jak z odpadkového koše, tak proto jsem diskuzi založila, protože vím, že jsou zde i lékařky. Mám prostě o syna strach :,(

• Citovat
  • Upravit
1217
24.8.22 16:58

Pokud tedy smrdí jako z odpadkového koše, tak je divný, že to nebylo cítit už po otevření..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35791
24.8.22 16:59
@Anonymní píše:
Ujedl začátek bagety ale nevím přesně kolikrát kousl. A vypadá to, že smrdí ta šunka a nevim jak je na tom dresink, jak je to vše na sobě položený.„Azaleila“ já nevim co lze chytit z bagety která smrdí jak z odpadkového koše, tak proto jsem diskuzi založila, protože vím, že jsou zde i lékařky. Mám prostě o syna strach :,(

Jestli je dost starý aby jedl kupované bagety, tak to přežije. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27263
24.8.22 17:11
@Anonymní píše:
Dnes jsem koupila synovi bagetu a po té co kousek ze začátku ujedl jsme zjistili že smrdí. V bagetě byl dresing, hlávkové zelí a šunka. Je cítit jako zkaženě, jako něco z odpadkového koše. Nevim jestli je to ta šunka co tam takhle smrdí, protože když čuchnu k šunce nebo k zelí tak smrad je stejný. Mám o syna teď hroznej strach. Nevíte co by z toho mohl mít?

Maximálně SrBa. Nesnědl jí celou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
24.8.22 17:34

Nebude z toho mít nic, snědl toho málo. Maximálně ho to prožene.

Jestli vyloženě musíš něco udělat, aby ses zklidnila, tak mu dej dvě tabletku živočišného uhlí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20897
24.8.22 17:36
@Anonymní píše:
Ujedl začátek bagety ale nevím přesně kolikrát kousl. A vypadá to, že smrdí ta šunka a nevim jak je na tom dresink, jak je to vše na sobě položený.„Azaleila“ já nevim co lze chytit z bagety která smrdí jak z odpadkového koše, tak proto jsem diskuzi založila, protože vím, že jsou zde i lékařky. Mám prostě o syna strach :,(

Tak pokud jí něco, co po otevření smrdí jak popelnice, tak asi u vás doma to jídlo nebude nic extra co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.8.22 17:44

Děkuji za odpovědi ženám..„Cenarius“ necítil to po otevření ale nechutnala mu tak bagetu rozevřel a až pak byl cítit ten smrad.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.8.22 18:55
@Anonymní píše:
Děkuji za odpovědi ženám..„Cenarius“ necítil to po otevření ale nechutnala mu tak bagetu rozevřel a až pak byl cítit ten smrad.

Rada bych se zeptala zda syn přežil.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí