Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Myslím si, že po jednom kousnutí mu nic nebude.
Je to ponaučení. Příště takového nic nekupuj. Udělejte si svačinu čerstvou doma.
Max se mu zrychlí krok, ale po kousnutí bych to vůbec neřešila
Ujedl začátek bagety ale nevím přesně kolikrát kousl. A vypadá to, že smrdí ta šunka a nevim jak je na tom dresink, jak je to vše na sobě položený.„Azaleila“ já nevim co lze chytit z bagety která smrdí jak z odpadkového koše, tak proto jsem diskuzi založila, protože vím, že jsou zde i lékařky. Mám prostě o syna strach ![]()
Pokud tedy smrdí jako z odpadkového koše, tak je divný, že to nebylo cítit už po otevření..
@Anonymní píše:
Ujedl začátek bagety ale nevím přesně kolikrát kousl. A vypadá to, že smrdí ta šunka a nevim jak je na tom dresink, jak je to vše na sobě položený.„Azaleila“ já nevim co lze chytit z bagety která smrdí jak z odpadkového koše, tak proto jsem diskuzi založila, protože vím, že jsou zde i lékařky. Mám prostě o syna strach
Jestli je dost starý aby jedl kupované bagety, tak to přežije. ![]()
@Anonymní píše:
Dnes jsem koupila synovi bagetu a po té co kousek ze začátku ujedl jsme zjistili že smrdí. V bagetě byl dresing, hlávkové zelí a šunka. Je cítit jako zkaženě, jako něco z odpadkového koše. Nevim jestli je to ta šunka co tam takhle smrdí, protože když čuchnu k šunce nebo k zelí tak smrad je stejný. Mám o syna teď hroznej strach. Nevíte co by z toho mohl mít?
Maximálně SrBa. Nesnědl jí celou.
Nebude z toho mít nic, snědl toho málo. Maximálně ho to prožene.
Jestli vyloženě musíš něco udělat, aby ses zklidnila, tak mu dej dvě tabletku živočišného uhlí.
@Anonymní píše:
Ujedl začátek bagety ale nevím přesně kolikrát kousl. A vypadá to, že smrdí ta šunka a nevim jak je na tom dresink, jak je to vše na sobě položený.„Azaleila“ já nevim co lze chytit z bagety která smrdí jak z odpadkového koše, tak proto jsem diskuzi založila, protože vím, že jsou zde i lékařky. Mám prostě o syna strach
Tak pokud jí něco, co po otevření smrdí jak popelnice, tak asi u vás doma to jídlo nebude nic extra co?
Děkuji za odpovědi ženám..„Cenarius“ necítil to po otevření ale nechutnala mu tak bagetu rozevřel a až pak byl cítit ten smrad.
@Anonymní píše:
Děkuji za odpovědi ženám..„Cenarius“ necítil to po otevření ale nechutnala mu tak bagetu rozevřel a až pak byl cítit ten smrad.
Rada bych se zeptala zda syn přežil.
Dnes jsem koupila synovi bagetu a po té co kousek ze začátku ujedl jsme zjistili že smrdí. V bagetě byl dresing, hlávkové zelí a šunka. Je cítit jako zkaženě, jako něco z odpadkového koše. Nevim jestli je to ta šunka co tam takhle smrdí, protože když čuchnu k šunce nebo k zelí tak smrad je stejný. Mám o syna teď hroznej strach. Nevíte co by z toho mohl mít?