zkažené mleté z Hypernovy

121
8.2.09 13:43

zkažené mleté z Hypernovy

Ahoj všem,
tento týden jsem koupila v akci v Hypernově mleté maso a hned za čerstva ho dala do mrazáku. Dnes jsem chtěla udělat boloňské špagety a co mě čekalo za překvapení. Maso, které bylo na vrchu růžovoučké, bylo z druhé strany hnědé a „pěkně“ smrdělo, až se mi udělalo špatně. Takže z Hypernovy plíny v akci ano, ale maso už NIKDY!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
48576
8.2.09 14:20

Maso v akci nekupuju to je 90% záruka že je zkažené

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
8.2.09 14:33

Mám podobnou zkušenost - koupila jsem balený kus masa a bylo sice dobré, ale pod ním byl po rozbalení šikovně schovaný kus kůže!
Mleté kupuju jedině u klasického řezníka, kde mi ho namelou z masa, na které si ukážu, nebo si koupím maso a doma namelu. Na zkažení je mletý maso prevít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
8.2.09 14:55

Já mám podobnou zkušenost, ale s kuřecími řízky (nedělala jsem je hned, ale až za dva dny a když jsem je rozbalila, byly tak zelený, že museli být zkažený už při koupi.
O smrdících celých kuřatech nemluvě. Pokud člověk nekupuje u řezníka, tak je myslím dobrá Billa, tam když to koupím, tak je to fakt čerstvé. (ale mám zkušenot jen s B. na Budějovické, myslím, že to hodně záleží na vedoucím úseku)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3585
8.2.09 15:51

tak z Billy jsem vyhazovala mleté maso v pátek. U nejdražšího a vychvalovaného obchodu mě to opravdu překvapilo. Jinak už se mi to stalo i u Alberta, ale taky u řezníka. Tvrdím, že se to prostě stane každýmu, a pokud se mi to v nějakém konkrétním obchodě nezopakuje, tak tam normálně nakupuju dál,,, pokud by se to mělo stát pravidlem, tak s nima samozřejmě končím. A.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
8.2.09 16:10

Já tedy nekupuji v hypermarketech mleté maso.Vlastně nikdy nekupuji mleté.Doma si ho vždycky umelu a vím,co jím.Snad jen v masně,ale taky se bojím,co v něm bude. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andela
8.2.09 17:03
Kamča.dalmatinka píše:
Maso v akci nekupuju to je 90% záruka že je zkažené

Dovolím si odporovat … není to pravda že se do akce dává to čemu končí záruka nebo podobně. U nás v obchodě je každý týden něco v akci … Zkažení baleného masa ovlivňuje víc věcí, třeba chyba při balení (špatně udělaná ochr. atmosféra a pod) špatné skladování … někdy se to prostě stane.
Pravda, v hypce jsem koupila chlazené kuře a málem jsem se pozvracela a šla ho hned vrátit …Ale u vepřového se mi to nestalo …
Ale třeba v kauflandu kupuju maso balené od doby co tu kauf je, a nikdy se mi tam nestalo že by bylo zkažené.
Je to asi obchod od obchodu a kus od kusu …

• Citovat
  • Upravit
43035
8.2.09 17:13

Já jsem zažila navinulé chlazené kuře z Penny. Mražené nesmrdělo nikdy (a je levnější), rovněž ani maso ze savců. Dokonce kupuji maso v kaci - spotřeba druhý den, nebo ten den - ve větším množství a rvu to na mrazák (jsem socka a sleva 50% je dost). Malililičkato navinulé maso nevadí, hovězí by se stejně mělo nechat uležet, natož třeba zvěřina…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andela
8.2.09 18:09
Pudloslava píše:
Já jsem zažila navinulé chlazené kuře z Penny. Mražené nesmrdělo nikdy (a je levnější), rovněž ani maso ze savců. Dokonce kupuji maso v kaci - spotřeba druhý den, nebo ten den - ve větším množství a rvu to na mrazák (jsem socka a sleva 50% je dost). Malililičkato navinulé maso nevadí, hovězí by se stejně mělo nechat uležet, natož třeba zvěřina…

Taky kupuju často maso které končí ještě ten den kdy ho kuupuju :).Akurát mě někdy štvou že to zlevní tak o 10kč na balíček a to už takovej vejvar není. Ale uzená panenka o 50% levněji .. no za ty prachy nekup to :D.

• Citovat
  • Upravit
204
8.2.09 19:57

Ahoj tak já se přikládám k tomu, že maso jedině u řezníka- maloobchod a jak už bylo psáno v komentáři nademnou, nic mi to neudělá ale maso si melu taky sama, já těm všem hypermarketům co se týče masa prostě nevěřím.Denisa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
9.2.09 00:43

Ty řezníky vám závidím, mně páchlo maso od řezníka hned 2× a to pokaždé od jiného a od té doby nakupuji jen v marketech. Přece jen, když se jim něco zkazí, není to pro ně až taková ztráta, jako pro malého řezníka.

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
10.2.09 11:10

Kdyz koupim maso u reznika ,tak vzdycky lepi a valne nevoni.Zavidim vam ty dobre rezniky :)Vzdycky kdyz vidim jak jim to tam lezi oschly no hnus.To radsi koupim v hypermarketu.Jdu rozdelat mlete co jsem koupila vcera v hypernove,budu delat spagety.Tak mi drzte palce at nesmrdi :))Katka

• Citovat
  • Upravit
23505
10.2.09 11:30

Chce to si vyhlídnout dobrého řezníka a mleté si skutečně spíš mlít doma. Co vím, tak to vyjde i levněji. A maso v akci? Nezkoušela jsem, jen rybu a jednou dobrá, jednou rovnou na vyhození.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
865
12.2.09 22:28

Já mám mleté dost ráda, ale nekupuju ho z toho důvodu, že tam často bývají namleté chrupavky (možná z vepřového bůčku ty kostičky) a doma si nemelu, protože nemám mlýnek.
Jakým mlýnkem melete vy? Máte starou ruční železnou klasiku nebo elektrické? Jsou takové ty mlýnky, co jsou součástí různých multifunkčních robotů výkonné a umelou dobře maso?
Díky za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport