Zkazene mlicko

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
3.11.10 10:04

Zkazene mlicko

Ahoj,
potrebovala bych trochu uklidnit. Kojila jsem svoje tyden stare miminko a az pak jsem si vsimla, ze jsem si asi hodne dlouho zapomnela vymenit vlozku do podprsenky (takovou tu papirovou jednorazovou z DM) - byla nacucana mlikem, ktere uz bylo asi zkazene, protoze to fakt hodne smrdelo :oops: :-(
Muze se miminku neco stat, kdyz pak teda olizovalo to prso, na kterem byla tahle stara zkazena vlozka? :cry:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
3.11.10 10:09

myslim ze se mu stat nic nemuze.. kazdopadne ja menila 2 krat denne ty vlozky…

• Citovat
  • Upravit
7576
3.11.10 10:12

Nevím, jak je to dlouho, ale do pár hodin by se to mělo projevit. Pokud se nic nestalo, tak si gratuluj a vložky do podprsenky měň vždycky při sprchování, pokud nejsou nasáklé dřív. Kojení zdar :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2237
3.11.10 10:32
Anonymní píše:
jsem si asi hodne dlouho zapomnela vymenit vlozku do podprsenky (takovou tu papirovou jednorazovou z DM) - byla nacucana mlikem, ktere uz bylo asi zkazene, protoze to fakt hodne smrdelo :oops: :-(

Tohle mě zaráží, já kojila do tří let cca do 1,5 roku jsem musela nosit něco v podprdě, abych neprotekla, ale automaticky jsem měnila po kojení či sprchování, případně i mezi, když jsem cítila, že „teču“ (kolikrát se mi spouštělo mlíko samovolně, když malá spala na balkóně a já si uvědomila, že už spí dlouze).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.11.10 10:40

No ja si je normalne taky menim nekolikrat denne - problem je, ze si nepamatuju, kdy presne naposled jsem si davala nove vcera, ale doufam, ze pri vecernim sprchovani jsem je menila - a pak jsem mela jen jedny pres noc. Jsem jeste hodne nedospala z porodnice, tak jsem na to v noci v te rozespalosti proste zapomnela. :-(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.11.10 10:42

a zjistila jsem to az po rannim kojeni cca v 8 hodin.

• Citovat
  • Upravit
7576
3.11.10 10:48

Tak to buď v klidu, nic se neděje. Mléko se prostě teplem rychle kazí, ale jestli jsi je měla jen pár hodin, mělo by to být v pohodě.
Jednou se mi zkazilo MM v lednici, hodinu po odstříkání! To byl puch :mrgreen: Od té doby MM neodstříkávam do mrazáku, nebudu riskovat, čim nakrmim dítko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
3.11.10 10:54

Nemyslím, že by to mlíko bylo zkažené..Mě upřímně mlíko přijde smradlavé tak jako tak, aniž by bylo zkažené…Každopádně mě se jednou stalo, že se mi ta vložka nějak roztrhla a měla jsem na bradavce takové ty krystalky z ní, no a samo jsem si toho nevšimla a malého přiložila…No a nic se mu nestalo..
Jinak já se teda sprchovala několikrát denně po porodu,po každém čůrání, abych na malého nepřenesla ty srágory, co ze mě šli a aby se hojil nástřih a při tom si vyměnit nezapomeneš…leze to teda do peněz, páč ty vložky stojí kolem 100,– a mě vydrželi 3-4 dny, ale na doporučení jsem začla dávat na doma do podprdy látkovou plínu a je klid, navíc cítíš, kdy už je proteklá a nedá ti to nevyměnit :-)U té vložky to kolikrát necítíš..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí