Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Já je dávala nejdřív ráno, teď dávám odpoledne, aůe od začátku podávání jsme neměli jediný problém s bříškem
Ale máme Lactobacílky Baby od Swissu ![]()
já je přestala dávat,měli jsme stejný problém jako ty prostě tlačila tlačila a pak neměla ani sílu jíst, tak jsem je přestala dávat.
Já dávám do ranního mlíčka. Nikdy jsme problém neměli
. Taky mám od Swiss.
Rozmery,
nemyslim, ze by to mela mala po tom. Jedine me napada, ze ve slozeni je vanilkove aroma, tak jedine to. Prijde mi divne, ze by kladne prospesne bakterie nejak mohly ublizit. ![]()
Jinak muze chvili trvat, nez se ve strevech premnozi kladne bakterie a probiotika tak zacnou fungovat. Treba u nas to otazka tydne az dvou.
Jedine snad vyzkouset neco jineho, opravdu ciste prirodniho.
Marky a dáváte něco místo toho?Bojím se že když to přestanu dávat,že se vrátí zase ty šílený záchvaty a bolení bříška,ona teď brečí podstatně míň,ale to tlačení je strašný ![]()
cernus už je máme týden a zatím je to pořád stejné,myslela jsem že to má po Infacolu,užívala to současně,tak jsem ho přestala dávat,ale asi to tím nebylo ![]()
Tak zkuste ty Laktobacilky Baby, nebo Probioticke kapky od Biogaii.
Prdiky jsou svinstvo, chudacci deti.
Kojis, nebo je mala na UM?
Plně kojím,ty kapky BIOGAII my doktor rozmlouval,že jsou děsně drahý a prý s nima nemá dobrou zkušenost,tak už nevim co ![]()
Drahe jsou, to je pravda, ale nam tedy hodne pomahaly. Mi si s kolikou uzivaly az do pul roka, ale po tehlech kapkach jsme nemely uplne ty silene zachvaty place a krouceni.
Take nam jeste pomahal odvar z kminu, pred kojenim jsem davala cajovou lzicku.
Jinak kdyz kojis, tak asi nic nadymaveho nejis, vid? Je dobre hodne kminovat a zkus jist kysane mlecne vyrobky.
Zkus vypozorovat, co jis, kdyz to malou hodne trapi. Nekdy muze miminka nafouknout i neco, co normalne nenadyma. Treba holcicka jedne kamaradky trpela, kdyz si dala kamaradka meloun.
Díky za radu,jdu vařit kmín
myslela jsem si že kmín taky nadýmá ![]()
podivej se sem:
http://www.miminko.estranky.cz/…diky_-koliky
je tam asi vsechno, co muzes pro malou udelat. Ja tam nasla spoustu inspirace. ![]()
Tak at se tech bolavych potvor brzy zbavite. ![]()
Hezký den. Ono totiž každé probiotikum má trochu jiné bakteriální složení, takže třeba biopron nemusel zabrat, tak jako jiné. Nám třeba zabraly jen latobacílky a u dcery zase biopron. Asi to chce vyzkoušet. Jinak já dávám 1 kapsly ráno a 1 večer do mléka. Tak doufám, že prdíky brzo přejdou, my už bojujem 5 měsíců…
My třeba měli předtím BioGaiu, ale nepomohlo vůbec (navíc teda cena je masakr
)…je to fakt hodně individuální ![]()
My jedeme v Biogaia a nedám na ně dopustit. V lékárně mi sehnali balení 10ml za 620Kč, vydrží cca 6neděl-2měsíce. Beru to tak, že už jsem přišla v životě o víc, pomáhají na 200%. Budeme dávat min. do 1 roku, prý omezují i rozvinutí alergií. ![]()
Ahoj maminy,kdy dáváte miminkům laktobacílky?Malé je měsíc a kousek,máme Biopron na prdíky,zkoušela jsem je dávat večer před spinkáním,ale malá po tom brečela a celou noc i ve spánku tlačila,teď je dáváme ráno,ale situace se opakuje,malá brečí a tlačí třeba až do odpoledne,v klidu se nevyspí.Tak nevím,možná jí nesedí,máte to tak taky?Doktor to chválil až do nebe,jak to všem pomáhá,já nevím mě se to moc nezdá,jak se po tom chovají vaše dítka?