Zkoušíte si dekorativní kosmetiku nejprve doma, než jdete ven?

Anonymní
5.9.25 14:56

Zkoušení kosmetiky doma

Když si koupíte dekorativní kosmetiku (makeup, rtěnku, cokoli) zkoušíte si ji nejprve doma, abyste věděli jak vám sedne, jak se bude chovat? Nebo si ji dáte rovnou ven?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
37131
5.9.25 15:01

Nechápu otázku, ja se vzdy maluju doma, kdyz dobry tak jdu ven, kdyz blby, tak to předělám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76725
5.9.25 15:02
@Anonymní píše: Více

tak namaluji se a snad hned vidím, ne?
když je rtěnka rudá a vypadám jako kujva, tak ji smažu a použiju jinou, však se v zrcadle vidím - nějak asi nechápu dotaz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76725
5.9.25 15:12
@Kriss Tina píše: Více
že? to je zase anonymní intimní diskuse o ničem, jen aby byla
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33650
5.9.25 15:47

Co to je za hloupou otázku? Ani se nedivím anonymu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10647
5.9.25 16:26

Taky nějak nechápu…
To se jako namaluješ, jdeš se projít ke kontejneru s papírem, pak se vrátíš a zkoušíš něco jiného?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.9.25 16:52

Čili vy dopředu víte, že vám nový makeup neudělá mapy nebo šupinky? Šťastné ženy…

• Citovat
  • Upravit
1239
5.9.25 16:52

Asi se zakladatelka ptá, jestli ověřujete výdrž a slibované vlastnosti kosmetiky, napr. když jste třeba celý den doma, make-up, jestli nedělá mapy, dlouhotrvající rtěnka otisky na domácí sklenici, ne v restauraci apod. :nevim: Voděodolnost řasenky ve vaně, ne na koupáku :pankac:

Zakladatelko, tu řasenku bych ověřila, nic dalšího asi ne 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6210
5.9.25 16:53

Ako casto menis znacku makeupu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10647
5.9.25 16:59
Čili make up neměním každý týden, kupují vyzkoušený ( doma nebo při procházce ke kontejneru s papírem) :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21603
5.9.25 18:37

Ne, to nevím. Ale pro jednou se z toho fakt nezhroutím. Jinak se přidávám k ostatním a také novou dekorativní kosmetiku fakt doma „netestuju“. Maluji se pouze do práce, o víkendu nechávám pleť odpočívat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
5.9.25 19:15

Tak doma je mi to stejně ničemu, moje pleť se chová jinak doma, kde mám akorát teplotu, nesvítí slunce atd, nez venku, kde na mě svítí, víc se třeba spotim, fouká vítr, v zimě mrzne, je jina vlhkost vzduchu….

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4647
5.9.25 19:38

To mi už hodně dlouho žádný make up neudělal a bylo to spíš z důvodu mé špatné přípravy pleti. Před koupí mrknu na videa na YT, jak se produkt chová a pro jakou pleť jej uživatelky doporučují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
430
5.9.25 20:56

To fakt nedelam, ale ani mi nikdy zadny makeup neudelal supiny nebo mapy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2916
6.9.25 06:23

No vzhledem k tomu, že už roky používám stejnou dekorativku, tak už nemusím moc zkoušet, ale ted jsem musela nechtěně změnit makeup, protože mi ho vyrobce jak jinak než zrušil, nebo spíše odstín, tak jsem zkusila jiný. A ano dala jsem ho hned ven, ale tak, kde nepotřebuji být top, tím myslím, že třeba bych to neudělala na rande, na pohovor atd.
No a co se týká rtěnek, tam mám svoje oblíbence, a ostatní, takový ty méně kvalitní, nebo obyčejné, tak není nic moc co zkazit, takže to neřeším. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí