Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Nechápu otázku, ja se vzdy maluju doma, kdyz dobry tak jdu ven, kdyz blby, tak to předělám ![]()
@Anonymní píše: Více
tak namaluji se a snad hned vidím, ne?
když je rtěnka rudá a vypadám jako kujva, tak ji smažu a použiju jinou, však se v zrcadle vidím - nějak asi nechápu dotaz
@Kriss Tina píše: Víceže? to je zase anonymní intimní diskuse o ničem, jen aby byla
Co to je za hloupou otázku? Ani se nedivím anonymu ![]()
Taky nějak nechápu…
To se jako namaluješ, jdeš se projít ke kontejneru s papírem, pak se vrátíš a zkoušíš něco jiného?
Čili vy dopředu víte, že vám nový makeup neudělá mapy nebo šupinky? Šťastné ženy…
Asi se zakladatelka ptá, jestli ověřujete výdrž a slibované vlastnosti kosmetiky, napr. když jste třeba celý den doma, make-up, jestli nedělá mapy, dlouhotrvající rtěnka otisky na domácí sklenici, ne v restauraci apod.
Voděodolnost řasenky ve vaně, ne na koupáku ![]()
Zakladatelko, tu řasenku bych ověřila, nic dalšího asi ne ![]()
@Anonymní píše: VíceČili make up neměním každý týden, kupují vyzkoušený ( doma nebo při procházce ke kontejneru s papírem)
Ne, to nevím. Ale pro jednou se z toho fakt nezhroutím. Jinak se přidávám k ostatním a také novou dekorativní kosmetiku fakt doma „netestuju“. Maluji se pouze do práce, o víkendu nechávám pleť odpočívat.
Tak doma je mi to stejně ničemu, moje pleť se chová jinak doma, kde mám akorát teplotu, nesvítí slunce atd, nez venku, kde na mě svítí, víc se třeba spotim, fouká vítr, v zimě mrzne, je jina vlhkost vzduchu….
To mi už hodně dlouho žádný make up neudělal a bylo to spíš z důvodu mé špatné přípravy pleti. Před koupí mrknu na videa na YT, jak se produkt chová a pro jakou pleť jej uživatelky doporučují.
To fakt nedelam, ale ani mi nikdy zadny makeup neudelal supiny nebo mapy.
No vzhledem k tomu, že už roky používám stejnou dekorativku, tak už nemusím moc zkoušet, ale ted jsem musela nechtěně změnit makeup, protože mi ho vyrobce jak jinak než zrušil, nebo spíše odstín, tak jsem zkusila jiný. A ano dala jsem ho hned ven, ale tak, kde nepotřebuji být top, tím myslím, že třeba bych to neudělala na rande, na pohovor atd.
No a co se týká rtěnek, tam mám svoje oblíbence, a ostatní, takový ty méně kvalitní, nebo obyčejné, tak není nic moc co zkazit, takže to neřeším. ![]()
Když si koupíte dekorativní kosmetiku (makeup, rtěnku, cokoli) zkoušíte si ji nejprve doma, abyste věděli jak vám sedne, jak se bude chovat? Nebo si ji dáte rovnou ven?