Ženy, čím si holíte obličej?

Anonymní
29.8.25 11:17

Čím si holíte obličej?

Ty, které si holíte obličej, čím to děláte? Holicí pěnou nebo jen čistou vodou? Nebo čím? Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3687
29.8.25 11:22

Ženský si holí obličej? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8547
29.8.25 11:28

? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
323
29.8.25 11:28

Sestra si holila obličej (i ženský mají na obličejí jemné chloupky nebo chmýří), protože pak make up vypadal líp. Čím si ho holila si už nepamatuji, ale já bych radši nějakou pěnu nebo gel použila, aby jsi neměla podrážděnou pleť.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
323
29.8.25 11:38

Ještě taky záleží čím to děláš. Myslím, že v DM na to měli speciální žiletky a to si myslím, že k tomu si pěnu ani gel nepotřebovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21629
29.8.25 11:40

Já jsem nedávno četla článek, že to vůbec není na pleť na obličeji vhodné. Seškrabává se vrchní vrstva pleti, která se neobnovuje a pak je příliš slabá a náchylná k poškození. Jeden čas strašně letěla na netu viděla s holením obličeje žiletkami. Tam ty holky používaly nějaký sprej, který zvýraznil chloupky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
388
29.8.25 11:44

Holím se nasucho holítky na obličej. Pak se umyju pěnou z Lobey a podrážděnou pleť nemám.
@Fee-bee Jo holí, protože i ženy mají chlupy na obličeji a některé (třeba já) mají fakt hodně, pod nosem mi raší regulérní knír a na bradě vytrhávám černé silné chlupy :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6227
29.8.25 11:45
@nozu píše: Více

Ja som prave citala, ze ano, holenie pleti zlepsuje jej kondiciu :lol: a spomaluje sa proces starnutia. Tak si vyber :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21629
29.8.25 11:46
@Mkmkz píše: Více

Tak to je dobré. To si člověk může hodit korunou :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8302
29.8.25 11:50
@Mkmkz píše: Více

To jsi četla nějakou kravinu. Není to ani logický.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16340
29.8.25 11:50

Obávám se, že kdybych si párkrát oholit obličej, začnu mít chlupy jako na nohách. Ze stejného důvodu neholím ruce :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.8.25 11:55

@Dahlia0409 ani to nedělej. Mně to v pubertě nikdo neřekl, takže se teď léta trápím s holením. Ano vím, že existují depilace, lasery a podobně, nato ale odvahu nemám.

• Citovat
  • Upravit
6227
29.8.25 12:00
@Zeoli píše: Více

No mne sa to nezda nie nelogicke, ale minimalne nie kravina. Kolko ludi sa denne holi a maju z toho nasledky?
V est. medicine existuje procedura, ked ti akoby „doskriabu“ ( to je naozaj veeeelmi laicky povedane) tvar, narusia nejaku cast pokozky, ono sa to potom hoji s tym, ze vysledny efekt je ubytok vrasok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16340
29.8.25 12:02
@Anonymní píše: Více

Tak jelikoz jsem věděla, že na nohách to bude čím dál hrubší, bylo by to tak všude, proto ruce nebo obličej fakt holit nebudu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.8.25 12:04

Je to dermaplannig a používají se speciální holítka. Můžeš to dělat úplně na sucho nebo s dětským olejíčkem. kromě lepší aplikace kosmetických přípravků a makeupu tak dochází ke zvýšení tvorby kolagenu a proto to dermatologové doporučují jako jednu z antiage techniky. Dělám to už několik let a jsem max. spokojená a obličej to omladilo a to viditelně.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

Urea Cica Repair+ 400 ml