Flekaté vlasy po jiné barvě, co s tím?

5
26.8.25 13:29

flekaté vlasy po jiné barvě

Ahoj, po osmi mesicich jsem si barvila vlasy na tmave hnedou. predtim jsem si je barvila barvou od lorealu(casting creme gloss) no a ted jsem si je barvila schwarzkopf creme supreme a mam to dost flekate, uz je to skoro mesic, cim a kdy si to mam znovu nabarvit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
37136
26.8.25 14:14

A jaký odstín šel na jaký odstín? Jak dlouhé a husté máš vlasy a kolik barvy jsi použila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
26.8.25 15:47
@Kriss Tina píše: Více

tmave hneda na hodne vymytou tmave hnedou(do zrzava) vlasy mam pod ramena a mam je huste tak stredne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37136
26.8.25 16:03

@anonym862 pokud to byl podobný odstín, tak by to fleky dělat nemělo, jedině co mě napadá jestli jsi teda použila dost barvy, na vlasy po ramena to chce minimálně dvě balení, aby se ty vlasy pořádně celé obalily, pak kdyz je barvy malo, tak to muze flekatet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8302
28.8.25 19:27

Neměla jsi barvu pořádně rozetřenou na všech vlasech. Tak ti to háže fleky. Nic co by se nedalo opravit. Kup si dvě balení a pořádně to nanes. Udělat to můžeš nejlépe po 4 týdnech, ale asi se nic nestane, když dříve, pokud jde o stejnou barvu. Já jsem pro barvící šampony, kde můžeš v případě, že se ti to nelíbí, použít jinou barvu, a taky z toho důvodu, že to nedorůstá a neničí to vlasy a pokožku. Úplně nejraději tedy mám hennu no. Ale ty výsledky nejsou takové jako u chemických barev, ani ty šampony nejsou úplně ono. Když jsi mladá, tak to stačí, ale od určitého věku už taky chodím ke kadeřnici byť nerada, ale u ní vim, že mi vlasy udělá dobře a nezničí mi je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
30.8.25 21:01
@Zeoli píše: Více

drive kdyz jsem si barvila jeste delsi vlasy tak mi vzdy stacilo jedno baleni, kterou barvou to mam ted vzit? tou od schwarzkopf nebo loreal?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37136
30.8.25 21:19
@anonym862 píše: Více

Jedno balení je krátké vlasy, na delší urcite minimálně dvě. Jakou vezmeš je asi jedno, pokud je to podobný odstín.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí