Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Dobrý den, jmenuji se Štěpán a píšu vám s dotazem. Je mi 17 let a chtěl bych si jít vyzkoušet oblek do Bandi. Bohužel nemám žádné zkušenosti s takovým druhem obchodů. Pokud by mi někdo mohl poradit, jak taková návštěva probíhá, jak dlouho trvá a zda se mám na něco připravit, opravdu bych to ocenil. Jak jsem psal, bude to má první návštěva takového obchodu a jsem lehce nervózní, takže budu rád za každou radu a odpověď. ![]()
Reklamní podmínky znáš? Nebo co tě pudí, že si kvůli „koupi obleku“ založíš profil tady?
Je to takové docela nenápadné…
@Ivan PPZ On si ho nechce koupit ale vyzkoušet. Pochybuji že 17ti letý kluk bude mít na oblek od Bandiho
Podle mě se chce v něm vyfotit a machrovat na sítích, jaký je borec ![]()
@Pitřice píše:Úplně vidím to selfie z kabinky a na Instagramu #bandi #bandivamos #gentleman #fesak #frajer #luxus #panskeoblekybandi #maturitak #fashion #menstyle
@Ivan PPZ On si ho nechce koupit ale vyzkoušet. Pochybuji že 17ti letý kluk bude mít na oblek od BandihoPodle mě se chce v něm vyfotit a machrovat na sítích, jaký je borec
@Pitřice Ano, správně, já ho nekoupím. Koupí mi ho rodiče. Někdo si přeje počítač za 20 tisíc, já si přeju pořádný oblek. Chápu, že to může být neobvyklé.
@Sikomo vem si s sebou tátu, ať ti poradí. Nejjednodušší řešení
@Tichošlápek To byl můj původní plán. Bohužel táta má po operaci menisku takže nikam nemůže. To by i jeden z hlavních důvodu proč jsem toto napsal.
@Sikomo nevím jak v jiných pobočkách, ale na Budějovické v Praze se dala domluvit schůzka na konkrétní čas s tím, ze se ti tam bude věnovat jeden z prodejců a poradí. Tak možná toto, když nemůže taťka
@Tichošlápek Děkuji za radu. Zkusím jim zítra napsat e-mail s tímto dotazem.
Hezký večer,
na dotazu nevidím nic špatného. Zkusme prosím hned nepodezřívat nové uživatele
Vždyť je to vlastně docela milý dotaz..
Díky, že diskutujete ![]()
Viki
No, znova- proč někdo jde na mimi a v první dotazu se ptá na něco, co s tím tady velmi málo souvisí a ještě se (podle mě velmi nenápadně) promuje obleková firma?
Jinak si to tady adminujte, jak chcete. Teda jak musíte spíš.