Zkouška obleku

4
21.2.24 11:55

Zkouška obleku

Dobrý den, jmenuji se Štěpán a píšu vám s dotazem. Je mi 17 let a chtěl bych si jít vyzkoušet oblek do Bandi. Bohužel nemám žádné zkušenosti s takovým druhem obchodů. Pokud by mi někdo mohl poradit, jak taková návštěva probíhá, jak dlouho trvá a zda se mám na něco připravit, opravdu bych to ocenil. Jak jsem psal, bude to má první návštěva takového obchodu a jsem lehce nervózní, takže budu rád za každou radu a odpověď. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11560
21.2.24 12:11

Reklamní podmínky znáš? Nebo co tě pudí, že si kvůli „koupi obleku“ založíš profil tady?
Je to takové docela nenápadné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1572
21.2.24 12:29

@Ivan PPZ On si ho nechce koupit ale vyzkoušet. Pochybuji že 17ti letý kluk bude mít na oblek od Bandiho :) Podle mě se chce v něm vyfotit a machrovat na sítích, jaký je borec :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11560
21.2.24 12:30

Podle mě jen jede akci Bandyy. Taková malinká reklamička.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11695
21.2.24 12:39
@Pitřice píše:
@Ivan PPZ On si ho nechce koupit ale vyzkoušet. Pochybuji že 17ti letý kluk bude mít na oblek od Bandiho :) Podle mě se chce v něm vyfotit a machrovat na sítích, jaký je borec :D
Úplně vidím to selfie z kabinky a na Instagramu #bandi #bandivamos #gentleman #fesak #frajer #luxus #panskeoblekybandi #maturitak #fashion #menstyle :srdce: 🕴️ 🍾 🎩 👞
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
21.2.24 20:50

@Pitřice Ano, správně, já ho nekoupím. Koupí mi ho rodiče. Někdo si přeje počítač za 20 tisíc, já si přeju pořádný oblek. Chápu, že to může být neobvyklé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
21.2.24 20:52

@Sikomo vem si s sebou tátu, ať ti poradí. Nejjednodušší řešení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
21.2.24 21:28

@Tichošlápek To byl můj původní plán. Bohužel táta má po operaci menisku takže nikam nemůže. To by i jeden z hlavních důvodu proč jsem toto napsal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
21.2.24 21:38

@Sikomo nevím jak v jiných pobočkách, ale na Budějovické v Praze se dala domluvit schůzka na konkrétní čas s tím, ze se ti tam bude věnovat jeden z prodejců a poradí. Tak možná toto, když nemůže taťka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
21.2.24 21:40

@Tichošlápek Děkuji za radu. Zkusím jim zítra napsat e-mail s tímto dotazem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.2.24 19:35

Hezký večer,

na dotazu nevidím nic špatného. Zkusme prosím hned nepodezřívat nové uživatele :) Vždyť je to vlastně docela milý dotaz..

Díky, že diskutujete :)

Viki

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11560
23.2.24 11:16

No, znova- proč někdo jde na mimi a v první dotazu se ptá na něco, co s tím tady velmi málo souvisí a ještě se (podle mě velmi nenápadně) promuje obleková firma?
Jinak si to tady adminujte, jak chcete. Teda jak musíte spíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí