Zkouškové období
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
zkouškové období
Ahojky všem kdo studují,
jsem v prváku na vešce-soukromé a myslela jsem si jaká to nebude pohoda a teď se učím po nocích
Zadarmo ani na soukromé nikdo nic nedá…
Jak to zvládáte s malými dětmi? Nějaké fígle?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj ja jsem taky v prvaku, mam 4 lete dite a jsem tehotna, ale uprimne na to ted pekne kaslu, musim ted jen lezet takze bych stejne na zkousky nemohla tak to vidim na odklad nebo uvidim no, kazdopadne jsem zvedava co kdo poradi,
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, já jsem sice na veřejné, ale to je vcelku jedno. Taky jsem v prváku, učím se, když malý odpoledne spí a potom po večerech, když usne.. Ještě mi chybí 3 zkoušky..příští semestr se chci takhle učit už od začátku a ne až ve zkouškovém a snad to půjde..Ale od listopadu bych chtěla jít do práce, tak se bojim jak to půjde..
Příspěvek upraven 13.01.16 v 15:33
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, ja uz mam teda dostudovano, ale skolu jsem delala se dvema detma, ve druhaku jsem rodila druhe a delala ho individualne. Zakladem je nenechavat vse az na zkouskove, ale ucit se prubezne, seminarky psat co nejdrive po zadani apod. Jinak jsem se taky ucila po vecerech nebo kdyz malej spal, ale ja mela to stesti, ze jeho prvni rok a pul byl na rozdil od prvorozeneho absolutne pohodovej, takze to slo celkem dobre.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, tak já jsem taky na státní, jsem ve druháku. Děti mám tři 9,6 a dva a chodím na plný úvazek do práce a zatím to celkem jde. Učím se tedy především v práci, dělám jako že je to pracovní materiál
. Doma už mi to moc nemyslí a hlavně, tam se věnuji spíše dětem. Všechno jde, když se chce. Ráda bych šla pak i dál, ale je fakt, že zkouškové je zabiják, jsem v práci pořád ( abych se tu mohla učit ) a chodím jak zombík.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@antoinnetka píše:
Ty jsi na Policejní akademii?
Ne, samozřejmě nejsem, klasický překlep, opraveno na veřejnou..Řešíme teď doma i střední školy, manžel si chce udělat jiný obor, tak se mi to plete, pardon..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@antoinnetka jsem na VSRR-vysoká škola regionálního rozvoje…kombinované studium…chybí mi 3 zkoušky, ale z 2 mám hrůzu analýza rizik, ekonomie
je pravda, že na soukromou vejšku jdou i ti, co prostě na ní nemají
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, ja studují Vos- predskolni a mimoskolni pedagogika s triletymi dvojcaty -kluky, do toho pracuji právě ve školce, kde mám i kluky, tak je to vcelku dost náročné, zvláště kluci a jejich vzdorovite obdobi. Jinak ještě dojizdime mhd. Ale jsem ve druhaku a doufám, ze to zmaknu
Všem studujicim maminkam držím palce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit