Zkušenost - bytový architekt

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4760
2.3.15 10:14

Zkušenost - bytový architekt

Ahoj,
budeme kupovat 3+1 byt v původním stavu, takže budeme muset rekonstruovat.
Jelikož vůbec nemám představu a cit, tak se do vymýšlení sama pouštět nechci. Přemýšlíme s manželem o bytovém architektovi. Byt má malou výměru (66 m2), tak si i říkám, že ten architekt by ten prostor mohl umět využít do posledního detailu :think:
Máte někdo zkušenost? Nejde mi o doporučení. Spíš jestli byste do toho zase šly nebo byste příště bytového architekta vynechaly :nevim:
A případně mi můžete napsat, co jste všechno rekonstruovaly a kolik vás to stálo, na čem jste ušetřily… prostě tipy a postřehy, třeba mě to bude inspirovat…

Díky moc a hezký den všem :mrgreen:
zatím jedeme na teoretické vlně, úplně se děsím, až to vypukne! :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2242
2.3.15 10:21

Kamarádi měli starší úzký vysoký domek, dlouho přemýšleli, jak jej zrekonstruovat, aby dobře využili prostor. Nakonec se rozhodli pro bytového architekta, zaplatili teda na můj vkus vysokou částku, ale architektka jim navrhla několik řešení, na které by sami nepřišli a dost jim to pomohlo (např. v každém patře WC, dobře vyřešenou šatnu…). Na 66 metrech nevymyslíš zázraky, ale někdo šikovný by vám určitě mohl pomoct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5737
2.3.15 10:29

My teda mame novostavbu a nechali sme si interier navrhnout od architekta (nastesti ma cit pro potreby druhych) takze to navrhl presne na miru pro nas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí