Zkušenost Revolut - (ne) vrácení platby
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Zkušenost Revolut
Zdravím,
pokud máte někdo zkušenosti s Revolutem, mám dotaz. Stalo se nám, že jsme poslali zálohu na ubytování přes Revolut. Platba se ale odeslala do prostřední banky Revolutu Citibank a tudíž jim to přišlo z č. účtu od nich. Takže když nám posílali platbu zpět, tak zpátky na ten účet citibank. Ti ale platbu nepřiřadili a nám už platba nepřišla. Revolut nám nepodal informace kde ta platba přesně je, takže nevíme jestli ji furt drží třetí banka, nebo přišla zpět ubytování, ti nám nejsou schopni pomoct. Můžete mi prosím poradit? Už nevíme kam se obrátit..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Jak je to dlouho? Takovou zkušenost nemám ale vilm co se týká posílání plateb tak na revolutu nám trvala opravdu dlouho. Proto to používám jen na placení v zahraničí nebo plateb u kterých si nejsem jistá a třeba na aliexpresu atd. Jednou kamarád posílal peníze přes revolut převodem a trvalo to snad víc jak týden.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den, mám Revolut asi 5 let a byl mi zablokován účet z důvodu standartní bezpečnostní kontrolou a je nefunkční 10 dnů, má někdo podobnou zkušenost?
děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit