Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahojky,
máte někdo zkušenost s golfkami Infinity Lira 4? Mám možnost je koupit a chtěla bych vědět, jaké s nima má kdo zkušenosti. Vydrží až do cca tří let? Syn má 18 měsíců. Děkuji
.
Já mám. Jsou hodně prostorné, ale mají kratší zádovou opěrku. Jinak jsem s nima hodně spokojená, za tu cenu jsem lepší kočárek neviděla.
Ahoj, taky je mame a jsou super, lehke, po slozeni se v poho vejdou i do mensiho kufru auta, my jsme naprosto spokojeni:))
Holky, co máte Liru 4, můžu vás poprosit, jestli mi můžete vyfotit, jak se tam správně upevňuje nánožník? Nějakým způsobem ho tam dám, ale suché zipy se mi okamžitě odlepí, jen co do toho syn kopne…a ten vrch upevňujete za madlo?
Díky!
@verjanku -nánožník nepoužíváme, malý ho tam nechce, vždycky ho sundává, ale máš pravdu, že tam nedrží nijak extra pevně. Vršek se zapíná za madlo a spodek za ty úchytky se suchým zipem vedle podložky(nebo jak se to jmenuje) na nohy. Kocar mam v aute, tak sorry, nechce se mi do te zimy, tak snad pomuze aspon popis ![]()
@And-y
Díky, zkusím to tak, ty suché zipy mi tam nešly vůbec provléknout a když jsem dala ten vrch jako ty, tak už mi spodek nešel zaháknout o to,,stupátko" na nohy.
. Asi to bude rukama ![]()
On ten nánožní je celkově blbě řešený. Příjde mi že je krátký. Malá má 13 měsíců má 80 cm a už teď je jí natěsno.
@And-y
Syn má 18 měsíců, 86 cm a jen do toho kopne, ty suché zipy odletí
.
Zdravím, nevíte někdo kde sehnat příslušenství a náhradní díly ke kočárku Lira 4?
Zkoušela jsem do e-shopů a nikde nic nemají. Jsem dost zklamaná, že si koupíte kočár na miminko a pak nic neseženete, kdyby se mi zničilo např. kolečko tak asi můžu kočár vyhodit
![]()
Ahoj holky,
mám už 4 roky kočárek infinity, tříkolku, používala jsem jí půl roku na dceru a pak stál ve sklepě. Teď jsme ho vyndali na mladší dítě, půlroční. A máme problém - nevíme, jak ho složit. Jsem trdlo, tenkrát jsem ho skládala, ale teď na to nemůžu zaboha přijít - poradíte? A druhý problém je, že se nám někde při stěhování ztratil nánožník, myslíte, že na to půjde dokoupit?
Pod madlem na pravé straně je pojistka, tu odjistíš a pak jsou tam pod madly čudlíky, které se zmačknou směrem „nahoru“ a zároveň s tím jak je držíš „zlomíš“ kočárek směrem dopředu.. Máme Infiniti Lira…
@crazymisha joo a tyčku mezi ridítky je potřeba „zlomit“ pomocí čudlíku uprostřed ![]()