City mini x Snap x B-Agile

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
364
6.2.13 20:52

City mini x Snap x B-Agile

Ahoj,
už jsem se tu ventilovala v některých tématech, ale pořád se neumím rozhodnout. Potřebuji koupit kočár - golfky. Dcerce je skoro 15 měsíců. Jako hlavní kočár mám Quinny Speedi, ale předpokládám, že by ten nový ho časem nahradil, ale zatím by byl cestovní do auta. A co od toho nového požaduji - hlavně musí být LEHKÝ. Máme vysoko hranu kufru u auta a mám zdravotní problémy. SKLADNOST, SPOJENÁ RUKOJEŤ a VELKÁ BOUDA je taky potřeba. Potěší i košík schopný pojmout víc věcí, počet kol je mi jedno, rukojeť ve výšce 100cm a výš kvůli manželovi by byla fajn. Mám favority BJ City Mini, ale vadí mi cena, i jeté jsou dost drahé. V ceně není žádné příslušenství. Mám doma sice univerzální nánožník od Emitexu i pláštěnku, ale to na to asi nepůjde. Takže sice by se mi líbil nejvíc, ale ta cena to kazí. Pak se mi líbí Britax B-agile, tam je cena mnohem lepší, je v ní i madlo. Dá se použít nánožník a pláštěnka od Emitexu? A nakonec novinka Valco Snap 4. Je bezkonkurenčně nejlehčí, má největší výbavu, cena je mezi BJ a Britaxem. Jenže zkušenosti žádné. Prošla jsem zahraniční weby, tam se prodává trojkolka a vesměs jsou recenze velmi dobré. Máte někdo další tip nebo radu?
Omlouvám se za román. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4476
6.2.13 21:15

Tady je video k tomu Snap 4, na zacatku je trikolovy, pak duo a na konci Snap 4

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1709
6.2.13 21:17

Ahojky, no já mám Baby Design Sprint 2011 a jsem maximálně spokojená, ale cenově na ty Tvé ani nedosáhne :D. Asi chceš trochu něco jiného :-). A o těch co tu píšeš, neznám nikoho, kdo by je měl, takže nemůžu ani poradit. Nejlepší bude jet do prodejny a vyzkoušet je, pokud máš možnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2760
6.2.13 21:17

To Valco nevypadá špatně :) a dají se vůbec koupit u nás? obecně prý valca mají kratší zádovou opěrku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1709
6.2.13 21:18

Jinak na youtube jsou určitě všechny. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33315
6.2.13 21:20

Já uvažuju o koupi Cybex Callisto…ale taky mě odrazuje cena. Jinak má asi nejlepší boudu ze všech. Na MMB je mají asi o 1000 levněji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
364
6.2.13 21:21

74paja: Video jsem viděla už asi 100×, ale neznám nikoho se zkušeností s kočárky Valco. Na videu vypadá kočárek super.
Sannie, myslím, že Sprint se těm třem asi skladností nevyrovná, ale pro jistotu na něj kouknu, díky za tip. Možnost okouknutí moc není. :(
Verrru, už se koupit dá, teda aspoň pár eshopů tvrdí, že skladem je. Ale jen čtyřkolka. Zádovka je 48cm, B-agile má 46cm, takže to bych asi jako problém neviděla. Nosnost všech tří je kolem těch 20kg, takže do toho bude moct vlízt i starší dcera, ta má teď lehce přes 16kg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2760
6.2.13 21:25

Na tech valco str. pisou ze budou dostupne březen/duben 2013
jo a zkoukla jsem to video a prijde mi to takovy horsi Agile..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1709
6.2.13 21:26

@LEZI Je pravda, že na skladnost moc není. Skládá se jen přeložením. Ale my máme Fabii Combi a v pohodě se nám vleze do kufru i s cestovní postýlkou a cestovními taškami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
364
6.2.13 21:26

Tinuvien, na mě Callisto působí hodně městsky, ale taky jsem nad ním uvažovala. Jen mám pocit, že tam za tu sumu dostanu taky jen kočár a nic k tomu, nebo se pletu? Jsem z menšího města, ale bydlím teď úplně na kraji, sice tu chodník je, ale tak terénní - profilem ne stavem, že nevím, jak by to Callisto zvládlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
364
6.2.13 21:30

Sannie, jenže my nemáme kombi, děti máme dvě, takže chci skladnost a lehkost.
Verrru, to mě zajímá, v čem horší?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1709
6.2.13 21:35
@LEZI píše:
Sannie, jenže my nemáme kombi, děti máme dvě, takže chci skladnost a lehkost.
Verrru, to mě zajímá, v čem horší?

Jj, chápu. Taky to budu snad za pár měsíců řešit. Doma máme jedno a druhé snad na cestě :-), Tak ať se kup podaří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
364
6.2.13 21:39

Sannie, díky. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
6.2.13 21:44

Ahoj, koukala jsem na video a ten snap vypada super, jinak taky premyslim o Britax Agile. Akorát jsem z toho videa uplne nepochopila, jestli jdou polohovat nozicky i bez toho „nanozniku“ pro lezici miminka. diky jestli vite

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2760
6.2.13 21:44

@LEZI píšu,že se mi zdá horší.. a posuzu jenom z videa Valca a cca pul hodky co jsem videla Agile v obchode :) horsi látka, mín odolná brzda na zadnich kolech, horší system nacvakavani vajicka (to te sice u 15m nezajima, ale treba pro dalsi? Agile ma dva lehke cca 20cm adaptery na autosedacku, ne nejakou brutalni konstrukci jako valco), a ke strisce - mi se u Agile strasne libi ta moznost prodlouzit strisku tim rozepnutim zipu, jak je tam ta sitka, myslim ze v lete to je super :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí