Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Holky v tescu mají akci na golfky slevněné na 75,– U nás v Ostravě mají jen růžové. Chtěla jsem Vás poprosit, zda některá nepůjdete k Vám, mají tam i tyrkysové, tak jestli byste mi je nevzaly. Nebo pokud budou u Vás tyrkysové, tak vyměním za nové růžové.
V Ostravě, Opavě je nemají. To jsem už obvolala.
Moc děkuji.
U nás je tesco, ale jak byva zpravidla, tak už tam nic nebudou mít.
Chtěla jsem pejska za 500,šla sem tam druhy den a ejhle oni ho neměli, stím že objednali jen dva kusy.Tak to stejné bude i u těch golfek, což mě sere.
@Petra3890 no jo, ale stejně si určitě u nich utratila peníze za nákup, takže výsledku bylo dosaženo…
A mají to na netu někde v kterých obchodech to mají? Jako jestli to mají i v Brně třeba v Králově Poli, abych tam třeba nejela zbytečně, nejsem z Brna totiž
U nás taky nemají a když jsem řekla cenu. bylo vidět, že je to šokovalo. ale pouze jsem volala. ![]()
V Plzni byly, ale už před vánoci za jinou cenu, tohle je nejspíš totální doprodej. Proto už jen někde a za takhle směšnou cenu. Jen bych měla strach, aby se nerozpadly, jen co do nich dítko nasedne. Přišly mi jak plastové, když jsem na ně koukala.
Mi priipadaji uplne v pohode, u kdysi jsem je u nas hodne videla jezdit. Na to obcasne vyletovani to syn bude muset tedy zvladnout v ruzovych.
@ynax píše:
@Petra3890 no jo, ale stejně si určitě u nich utratila peníze za nákup, takže výsledku bylo dosaženo…
právě že ne. nasrana jsem šla domu
Poslední růžové z Pardubic přivezl před chvílí manžel, na léto pro slecnu. Takže díky za tip. ![]()