Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Byla jsem v Praze v tescu a mají růžové a světle modré golfky za 150. Pak ještě černé a zelené za 350 tuším… Takže to byla asi akce jen někde ![]()
@k.a.c.k.a.1 Opravdu?? já to zkoušela na to skenu čárových kódů a bylo tam pořád 150 ![]()
No opravdu, já jsem je koupila s tím, že budou i za 150,– dobré a u pokladny vyjelo jen 75kč. ![]()
@k.a.c.k.a.1 tak to je super
ale předpokládám, že když mi na tom pípáku vyjelo pořád 150, tak u pokladny to bude stejný. Ale moc nechápu, proč jsou všude různý ceny ![]()
@LucciaMaty píše:
@lemanka U nás jsou pořád vystavený za těch 150…
Tak to je pořád dobrá cena, no uvidíme..
Já si je koupila v Děčíně před vánoci za 239 Kč i to mi přijde v poho cena za golfky, ale pak přijela tchýně a koupila mi je za 75 Kč, takže je mám 2× a malé jsou teprve 4 měsíce a stále nesedí
ale připevňuji na ně autosedačku-vajíčko, takže už teď je využíváme, třeba když běháme po městě nebo ve velkých obchodech, jsou super ![]()
@Shárunka píše:
Já si je koupila v Děčíně před vánoci za 239 Kč i to mi přijde v poho cena za golfky, ale pak přijela tchýně a koupila mi je za 75 Kč, takže je mám 2× a malé jsou teprve 4 měsíce a stále nesedíale připevňuji na ně autosedačku-vajíčko, takže už teď je využíváme, třeba když běháme po městě nebo ve velkých obchodech, jsou super
akorát že reaguješ na dost starý příspěvek
apropo, typ na dobré levnější golfky pro velké (výškou) dítě, aby se daly uzvednout v MHD.dik
@tasa píše:
akorát že reaguješ na dost starý příspěvekapropo, typ na dobré levnější golfky pro velké (výškou) dítě, aby se daly uzvednout v MHD.dik
a to vadí? taky reaguješ na starou diskuzi ![]()
Taky si myslím, že je to jedno, psala jsem to hlavně protože jsme našli více využití, i když dítko samo ještě nesedí, navíc mám dvoje a nevím co snimi
jinak nejlepší golfky co jsem kdy viděla (také si je pořizuji, ale ne nové)tak jsou golfky X Lander XS, dá se řídit jednou rukou a jsou lehké, polohovatelné(většinou i na bazárcích s nánožníkem a pláštěnkou)myslím že do 18 kg ![]()
Právě tyto byly super pro velké dítě, malý měl 3,5 let a vešel se krásně. A jsou super lehounké.