Zkušenost Smoothie Maker
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
zkušenost SMOOTHIE MAKER
Chtěla bych poradit.Chci si koupit SMOOTHIE MAKER, ale dost lidí na něj nadává. Máte někdo doma?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Já ho koupila a pak jsem ho prodala na aukru a už mi to nesmí do baráku. Při spuštění, jsem neměla pocit bezpečí a bála jsem se, že mi to usekne ruce, nebo z něj něco vyletí a za další, to co dokáže on, to mi udělá i normální mixér. Schválně jsem pak zkoušela rozmixovat potraviny jak v něm, tak v mixéru a výsledek naprosto stejný. Tak že za mě, je to jen reklamní tah a úplně zbytečné vyhozené peníze. ![]()
- Citovat
- Upravit
Nase babicka a prababicka ho maji a jsou maximalne spokojene (snadne cisteni, je to relativne male, skladne)… ![]()
- Citovat
- Upravit
Mám doma a jsem moc spokojená. Zatím si v tom drtím ořechy, cibuly - tak nějak co potřebuju + ovocné koktejly. Moc se těším, až v tom budu prckoj mixovat jídlo. Je to rychlovka, zabere málo místa a rychle se vyčistí. Lepší než pořád tahat a omývat tyč. mixér. TAkže za mě super
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky pridavam se k zakladatelke ak to nevadí, mamka bude mít narozeniny a premýšlela sem že ji ho objednam
kde ho kupit nebo objednat? a je opravdu dobry?
Videla sem reklamu ale na slovenskom kanaly, poradte, No mamka si kupuje džus s nazvem smoothie tak sem myslela že ak ji kupim robota tak si udela džus sama ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hana89 píše:
Holky pridavam se k zakladatelke ak to nevadí, mamka bude mít narozeniny a premýšlela sem že ji ho objednamkde ho kupit nebo objednat? a je opravdu dobry?
Videla sem reklamu ale na slovenskom kanaly, poradte, No mamka si kupuje džus s nazvem smoothie tak sem myslela že ak ji kupim robota tak si udela džus sama
www.mediashopcz.eu - prave v telce bezi reklama… ![]()
http://www.mediashopcz.eu/?… - normos
http://www.mediashopcz.eu/?… - velka sada
- Citovat
- Upravit
Kup jí raději tyčovej mixér s více různýma násadama, s tím uděláš taky smootie anebo prostě klasickej mixér. Vydrží to dýl a rozhodně je to bezpečnější a kvalitnější než cokoli z Teleschopingu. Víte že to má jen 200w, za to bych nedala ani pět korun, nemá to žádnou sílu. Píšou něco o 7000. otáčkách za minutu, to je absolutně nepodstatná informace, jestli ne alespoň 650w tak je to o ničem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Přečtěte si nějaké recenze, všude píšou že přístroj je šmejd, nemá výkon, u tvrdšího ovoce a zeleniny(jablka, mrkev, hrušky) se vůbec nechytá. Je hlučný, při používání smrdí spáleným plastem, problémy s reklamací. Led Vám to neumixuje ani náhodou, 200w je prostě na nic.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,
já teda poprvé koupila něco z reklamy v TV a mám ho od WS International a zrovna dneska jsem si dělala smoothie z hrozna!
ano, s mrkví je to těžší, když je čerstvá, přidávám pak pár kapek vody, ovoce by mělo být nakrájeno na menší kousky (jablka, hrušky apod)! zatím mi to rozmixovalo všechno, dělala jsem v tom i tu zmrzku z ovoce, byla báječná! bere mi to i led a to bez problémů!
máme ho cca půl roku, snadné čištění, smrdět nikdy nesmrděl, permanentně ho mám na lince, používám cca 3× týdně!
docela se těším, že mi to bde brát pak i dětské přesnídávky ![]()
za mně a přítele naprosto maximální spokojenost!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hana89 jo zkušenost že každej koho znám co si to koupil tak nadává + ty recenze na netu mluví za vše. Zavádějící je že nikde neuvádějí jaký má přístroj výkon, pouze ty otáčky což o výkonu nic neřekne, dá se to zjistit jen z diskusí a recenzí. Ale prosim když chcete vyhodit peníze tak ať Vám chutná.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@papavlinka33 - ale my ti ten názor neberem! já jsem s ním spokojená, třeba holt jsem natrefila zrovna na super funkční kus! a je fakt, že ho používám pravidelně!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lilia81 Já Vám ten Váš taky neberu, ty které jste spokojené tak to je jen dobře, já jen že nikoho takového neznám, ale přiznám že jsem možná i trochu zaujatá proti vše věcem z teleshopingu, tchýně toho má plnej barák a doslova plnej barák krámů z televize. Už jsem na to alergická, každou chvíli mi něco z toho nabízí, já to nechci ani kdyby to bylo pozlacený, půlka z těch věcí jí po půl roce odešla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@papavlinka33 já myslím, že záleží na tom, kde se koupí. s přístrojem sem spokojená a používám ho téměř každý den. Máme ho už víc jak půl roku a zatím sem nepřišla na nic, s čím by si neporadil
rozhodně nesmrdí a hlučný taky není. Ono od doby kdy ho prodávají je spouta napodobenin, pozná se to podle ceny a pak se není čemu divit. Čím levnější tím horší to uznávám
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@papavlinka33
naprostý souhlas, místo něj používám klasický elektrický sekáček a výsledek je stejný, jen s tím rozdílem, že máte pocit bezpečí a nebojíte se, že vám něco vylítne, nebo urazí ruce
mám tenhle http://www.elektrapoint.cz/…ek-2459.html
- Citovat
- Upravit