Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Mám teď kočárek Roan Teo(sportovní korbičku),jsem sním moc spokojená, ale syn začíná chodit a tak přemýšlím nad golfkami
Golfky chicco multiway se mi líbí už delší dobu. Máte snimi zkušenost? Jak jste s nimi spokojené? Předem děkuji za odpovědi ![]()
Nejnovější recenze z kategorie Kočárky
Máte zkušenost s Chicco Multiway?
Přidejte zkušenost s Chicco MultiwayTaky je mam a jsem spokojena, ale líp se mi jezdí s naším sportakem.
@JaneDoe jak se snimi jezdí? chtěla bych je spíš až na léto při cestě busem nebo na delší vzdálenosti.
@Eva 84 mě přijde, že na terén moc nejsou. Když jedu po chodníku tak v poho, ale ns polnacky nic moc. A taky jsou na mě nízký, s podpatksms se mi špatně řídí. Jako druhej kočár dobrý, jako jediný bych je nechtěla.
@scentini díky za odpověď
podívám se ještě i po jiných golfkách, uvidíme co nakonec vyberu.
My je máme a já je nemám ráda, ale asi bych neměla ráda žádné golfky
Jsou strašně tvrdé, hodně drncají, najíždět na obrubníky je těžší než s jakýmkoli jiným kočárem a na mě jsou krátké, takže když jdu, neustále do nich kopu. Ale jinak na cestu busem třeba, to se hodí ![]()
Ja je mela a uz bych je nechtela, vybrala bych golfky se spojenou rukojeti lip se budou ovladat.
@scentini píše:
@Eva 84 mě přijde, že na terén moc nejsou. Když jedu po chodníku tak v poho, ale ns polnacky nic moc. A taky jsou na mě nízký, s podpatksms se mi špatně řídí. Jako druhej kočár dobrý, jako jediný bych je nechtěla.
Přesně řečeno, taky máme tyto golfky. Do terénu nejsou nic moc, to ale skoro žádné golfky, jelikož mají malé kolečka. A manžel má taky problém s řízením, je dost vysoký (já ne, jsem akorát). Ale u dcery, když začala sedět, jsme používali jen tyhle golfky a sporťák už ne, nechtěl se mi tahat. U druhého to udělám taky tak ![]()
Měli jsme je 2× a teren jsme projeli taky. Ty novejsi Evo jsou i odpruzene. Jsou to golfky za nas spokojenost
Za mě super, stabilní, projely i sníh, prostorné. Ovládání horší. Nicméně já je měla od půl roka malé a fakt vydržely skoro vše.. Vozila jsem na nich odrážedlo, batohy, nákupy, občas dvě děti..
Já jsem s nima maximálně spokojená, je třeba si uvědomit, že to jsou golfky, proto je nelze porovnávat se sporťákem, který je samozřejmě do terénu přizpůsobenější. Většina golfek zvládne akorát město a pěkné cesty, Multiway jsou jedny z mála, které obstojně zvládnou i lehčí terén, jsou robustnější, mají větší zdvojená kola, pevnější konstrukci, což mě vyhovuje, předtím jsme měli troje „hrkátka“, mimochodem za dvojnásobnou cenu (Maclaren, Mamas and Papas, Quinny) a všechno to bylo hrozně křehké, rozdrncané, do terénu vůbec, po jediné cestě letadlem rozlámané, takže za mě s Chicco Multiwat spokojenost, kvalita za dobrou cenu. Pro syna jsem je nakonec po všechn těch hrkátkách koupila a používala 2 roky, pro dceru jsem šla zase rovnou do nich, jen v holčičí barvě. Jinak často je řídím i jednou rukou (když vedu staršího třeba přes silnici za ruku nebo mám tři psi na vodítku, popřípadě hromadu nákupu) a mě se řídí dobře i tak