Zkušenosti s reas

895
13.5.24 11:49

Zkušenosti s reas

Zdravím,

máte prosím někdo zkušenosti s touto firmou? Dle stránek dávají nacenění nemovitosti (tržní cena, ale realitya bývá jiná, že?) a co jsem se dočetla, dokonce rozjeli nákup nemovitostí (na stránkách psali, že kupují byty) a poté je prodávají (takže vynecháte realitku či prodej po vlastní ose). Máte s nimi někdo zkušenost? Prodávali jste jim? Šli jste hodně pod cenu nebo vám to prodali za tu uvedenou na jejich stránkách? (my tedy máme dům i byt, ale reálná cena, za kterou by se prodalo, je někde jinde - zejména u toho domu, tam to tedy opravdu přepískli)…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
380
13.5.24 12:20

Zkušenost s touhle konkrétní firmou nemám, ale jestli kupují nemovitosti a pak je přeprodávají, tak ti za to nikdy nedají tolik peněz, jako konečný kupující přes realitku. Co mám zkušenost, tak většinou jsou tihle skupivači nemovitostí velcí šmelináři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
14.5.24 21:34

Potřeboval jsem urychleně prodat nemovitost a ozýval jsem se i na reas. Ve zkratce, byla to ztráta času. Žádný výkup mi nenabídli, ani třeba za zlomek ceny. Cpali mi pouze klasické realitní služby.

Co se týká jejich odhadů, tak to je úplně mimo. Ceny +- 80%. Mám víc různých nemovitostí ve třech různých krajích a nesedí to nikde.

Mají dobrý marketing, ale jinak je to podle mě prázdná schránka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
15.11.24 10:11

Přesně tak jsou ti všichni chytraci s účelem hodně vydělat, daji Vám za dům 8 mil max který má hodnotu 10 mil, pak si prodají za ranec peněz, realitky jsou to samé, kdyby lidi byli rozumní, každý si prodá svoji nemovitost sám, realitky nutí nadsazovat ceny nemovitosti, 3% + DPH, dům Vás vyjde o více než 400 tisíc méně, u nemovitosti cca 10 mil, to je byznys, říct že provizi zaplati kupující není vždy pravdou, proč by měl mít kupující nemovitost dražší o téměř 500 tisíc? Pak Vás začnou tlačit s cenou dolů, samozřejmě ne vždy prodávají chce adekvatni cenu, proto je dobre nikoliv u realitky ale u běžného odhadce ( nejlépe ve své bance ) a znáte reálnou cenu kterou by jste měli za nemovitost dostat.. o chování některých Realitek zde nebudu ani zmiňovat …. Byznys to je to jediné o co jim jde..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí