Zkušenosti se ZŠ Basic Praha?

2
10.4.22 22:47

Zkušenosti se ZŠ Basic Praha?

Prosím máte někdo osobní zkušenost se soukromou ZŠ Basic Praha? Škola se nám líbí individuálním přístupem a praktickou výukou. Ale znepokojily mě články, že je škola úzce napojena na scientologické hnutí. Zajímalo by mě, co je na tom pravdy… :nevim: Doporučíte školu? Připraví opravdu děti do života nebo je to vymývárna mozku s dobrým marketingem? Díky moc za jakékoliv info! Terka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
43
13.4.22 18:40

Ano je to scientologicka skola, zkuste si zadat do vyhledavace “ZS Basic scientologicka skola”, najde vam to celkem podrobny clanek na strankach R-faktor a dalsich strankach a budete mit asi jasno. Pokud k teto cirkvi nepatrite, tak zvazte, jestli scientologum nechate prakticky volne pole pri vzdelavani a formovani vaseho ditete.

edit: ale vlastni zkusenost nemam, takze nevim, jestli je to pro vas relevantni odpoved.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
13.4.22 20:59

@nersica Děkuji za odpověď. Snažím se právě sehnat někoho, kdo má se školou osobní zkušenost. Ten článek jsem četla a znepokojil nás. Na druhou stranu škola se nám hodně líbila a má dobré hodnocení. Tak bych ráda zjistila, jak to je doopravdy. Nebo minimálně měla další pohled.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.12.25 15:03

Dobrý den, ráda bych chtěla sdělit svou osobní zkušenost ze školy Basic Praha. Pracuji tam od roku 2019. Nyní po mateřské dovolené jsem se vrátila zpět na svou pracovní pozici. Mohu vám říct s čistým srdcem, že škola opravdu není napojená na Scientologii a ani nikdy nebyla. Používáme tam studijní metodu, kterou jsme sice převzali od Hubbarda, ale to je tak všechno. Převzala se, protože má prokazatelné výsledky. A opravdu to dětem pomáhá. Není na tom nic co by děti tlačilo do nějaké církve. Děti mají výuku jako v klasické škole, avšak z mého pohledu lepší. Rozpoznáme bariéry ve studiu, které překáží tomu, aby mohly studovat s lehkostí. Jsou tam třídy, které mají menší počet dětí. Učitelé se jim z tohoto důvodu mohou věnovat více. Ke každému žákovi přistupují individuálně. Moc mě mrzí, že toto místo je spojováno s předsudky, přičemž jsou opravdu neoprávněné. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin