Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky,
prosím o pomoc, asi jsem fakt blbka, ale před nedávnem mi došel od paní z mimibazaru zlepšovák(řemínek z tkaniny), aby mi šla opěrka u X-Landeru XA 2011 až do sedu, bohužel jsem teď zjistila, že nevím, kam s tím.
Děkuju za rady ![]()
Taky mam objednano, pani psala, ze ji mam pak napsat, ze mi posle fotky…tak asi tak..napis ji
a pak napis sem, jak si spokojena ![]()
To mi ani nerikej
ona mi jeste predvcirem psala…tak snad se jeste ozve ![]()
Já už to mám ale taky doma přes měsíc, víš…myslela jsem že vím jak na to a asi nevím, ale přijde mi to od ní sprostý
![]()
až ti to pošle, přeposlala bys mi to prosím?
Už je mám, já to takhle zkoušela(jak mi poslala), ale mám XA a přišlo mi, že to tam není kam uchytit
no zítra to zkusím znova, klidně ti to přepošlu
![]()
Ahoj holky taky to mam a taky nevim co s tim muzu kdyztak poprosit o fotky taky.
Ja to dala za ty trubky a zapla ale nevim zda to mam dobre tak dekuji kdyz mi to poslete budu rada ![]()
Právě já mám XA a ještě jsem se nedívala, tam je ta střecha přece jenom jinak, no snad to půjde
![]()
Jo, tak takhle to mam taky… tak je to dobre to teda koukam… je to schovane pod strechou mam taky XA 2011
Tak supeeer, mojí malý je tepráv 7měsíců, tak na to tak nespěchám…
Bezva a jakym zpusobem to jde do lehu? Musim ten „zlepsovak“ odepnout nebo neco s tim delat, abych to dala do lehu? nebo to necham vse, jak to je a dam to uplne do sedu a pak hned do lehu?
dekuji moooc