Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky, přítel nechal v kočárku vlhkej ručník složil ho a kočár chytil plíseň, máte radu jak se ji zbavit aby se už nevracela kočár hrozně smrdí děkuji
Vše, co jde vyprat, tak vydnat a přeprat v lehké dezinfekci.. pak vyprat znovu.. zůstala mi takhle dečka, když mi kočár zmoknul a pomohlo to..
Potah ze Zappíka normálně celý sundáš, je na té konstrukci jen nasunutý.
@mimi44 áha
tak to netuším… snad někdo poradí.. vidíš, teď mi napadlo.. úklidové firmy mají parní vysavače, není nutné s nima pracovat při max teplotě, kámoška takhle pracuje a říkala, že už čistila skoro vše, od věcí pro děti, až po auta. Tak se poohlédnout po okolí, jestli se někdo takový najde a nevyčistí párou ![]()
Me se taky zadarilo..proste sem drhla a drhla…pouzila sem cistic na koberce a potahy a sprej proti plisnim z lidlu ktery neodbarvuje…trvalo to nekolik dni..ale nakonec se to podarilo. ale treba hraci deku co zustala na zahrade pres noc se nepodarilo vycistit nicim bohuzel.
Nejsou tam žádné fleky, kočárek je černý tak nevím ale hrozně smrdí, tet jsem na něj nastrikala anti-bakteriální prostředek nebo jak se to píše a kočárek krasne voní, jen se bojím že až uschne tak bude zas smrdět
Sundala jse potah, to bylo něco teda, jesťe me zajímá na kolik jste ho dat prat?
Prala sem normalne na 40..nejvetsi hlavolam je pak nandat potah zpet ![]()
Holky když už peru první kočár tak bych vyprala i ten druhej, nevíte jak sundat potah z kočárku quinny senzz?
Ahoj, hledala jsem tady nejake rady jak zbavit kocarek plisne. Aspon myslim, ze to plisen je. Mam cervene golfky CHicco a na boudicce, na sedatku nahore i zespoda se udelaly takove tecky na nekterych mistech i vetsi flicky.(mela jsem jej v susarne ktera zaroven slouzi jako kocarkarna a kolarna a je tam vlhko( toje po celem baraku, plisen mivame v zime i v byte. Co vam na to pomohlo??? Nechci kocar vyhodit planovala jsem ho i pro druhy dite
Bojim se pouzit savo proti plisnim prave kvuli barve
jo ale popravde si myslim, ze tam nekdo musel povesit neco, co mi do kocarku nakapalo pac mi nikdy kocar nezmokl a plastenku jsem prvne ususila a pak teprav slozila do kosiku.
@alexxa já včera zjistila že mám černé tečky na cestovní postýlce co zůstala přes zimu v karavanu, nic tam nikde neteklo a přesto tam jsou
postýlka je fungl nová kluk v ní spal tak 5× ![]()
Tak mi na to zabral LARRIN proti plisni a vubec mi to nevyzralo barvu takze super ![]()