Kočárek a plíseň

48
6.9.12 11:03

Kocarek a plisen

Ahoj holky, přítel nechal v kočárku vlhkej ručník složil ho a kočár chytil plíseň, máte radu jak se ji zbavit aby se už nevracela kočár hrozně smrdí děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
6.9.12 11:06

Vše, co jde vyprat, tak vydnat a přeprat v lehké dezinfekci.. pak vyprat znovu.. zůstala mi takhle dečka, když mi kočár zmoknul a pomohlo to..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
6.9.12 11:09

Bohužel látka asi sundat nejde je to kočárek guinny zapp

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
6.9.12 11:12

Potah ze Zappíka normálně celý sundáš, je na té konstrukci jen nasunutý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
6.9.12 11:14

@mimi44 áha :think: tak to netuším… snad někdo poradí.. vidíš, teď mi napadlo.. úklidové firmy mají parní vysavače, není nutné s nima pracovat při max teplotě, kámoška takhle pracuje a říkala, že už čistila skoro vše, od věcí pro děti, až po auta. Tak se poohlédnout po okolí, jestli se někdo takový najde a nevyčistí párou :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
6.9.12 11:18

Holky děkuji za rady, zkusím látku sundat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
6.9.12 11:25

Me se taky zadarilo..proste sem drhla a drhla…pouzila sem cistic na koberce a potahy a sprej proti plisnim z lidlu ktery neodbarvuje…trvalo to nekolik dni..ale nakonec se to podarilo. ale treba hraci deku co zustala na zahrade pres noc se nepodarilo vycistit nicim bohuzel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
6.9.12 11:50

Nejsou tam žádné fleky, kočárek je černý tak nevím ale hrozně smrdí, tet jsem na něj nastrikala anti-bakteriální prostředek nebo jak se to píše a kočárek krasne voní, jen se bojím že až uschne tak bude zas smrdět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
6.9.12 13:11

Sundala jse potah, to bylo něco teda, jesťe me zajímá na kolik jste ho dat prat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
6.9.12 13:12

Prala sem normalne na 40..nejvetsi hlavolam je pak nandat potah zpet :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
6.9.12 13:19

Me snad trefí, až budu potah nandavat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
6.9.12 13:47

Holky když už peru první kočár tak bych vyprala i ten druhej, nevíte jak sundat potah z kočárku quinny senzz?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1907
27.6.13 15:37

Ahoj, hledala jsem tady nejake rady jak zbavit kocarek plisne. Aspon myslim, ze to plisen je. Mam cervene golfky CHicco a na boudicce, na sedatku nahore i zespoda se udelaly takove tecky na nekterych mistech i vetsi flicky.(mela jsem jej v susarne ktera zaroven slouzi jako kocarkarna a kolarna a je tam vlhko( toje po celem baraku, plisen mivame v zime i v byte. Co vam na to pomohlo??? Nechci kocar vyhodit planovala jsem ho i pro druhy dite :( Bojim se pouzit savo proti plisnim prave kvuli barve :-( jo ale popravde si myslim, ze tam nekdo musel povesit neco, co mi do kocarku nakapalo pac mi nikdy kocar nezmokl a plastenku jsem prvne ususila a pak teprav slozila do kosiku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
27.6.13 15:45

@alexxa já včera zjistila že mám černé tečky na cestovní postýlce co zůstala přes zimu v karavanu, nic tam nikde neteklo a přesto tam jsou :zed: postýlka je fungl nová kluk v ní spal tak 5× :roll:

• Citovat
  • Upravit
1907
29.6.13 10:08

Tak mi na to zabral LARRIN proti plisni a vubec mi to nevyzralo barvu takze super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí