Kočárek a plíseň

Napsat příspěvek
Velikost písma:
538
19.7.14 18:29

Ahoj, na bazárku jsem si koupila kočárek v top stavu a bohužel zas tak top není. Na jedné stěně jsou nějaké bílé fleky. Řekla bych že je to jako plíseň. Zkousela jsem to vydrbat, ale fleky jsou pořád, snad ještě větší. Nemáte zkušenost čím to dát pryč? Kočár je černý takže s bojím použít savo kvůli barvě. Zmíněný Larrin nemůžu sehnat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2693
19.7.14 18:35

@Niki91 Napadá mě octová voda se saponátem, ale netuším co to udělá s barvou. Vyzkoušela bych na části která není na očích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
19.7.14 18:53

Kdyby to nešlo dolů, začmárala bych to černou fixou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
19.7.14 18:59

Ocet naopak konzervuje barvu do latky, takze bych se nebala.. Dava se k prani novych veci, aby nepousteli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
538
19.7.14 19:09

@Fjodorka Taky mě to napadlo obarvit, ale je toho celkem dost. Aby nezapršelo a z kočárku netekla černá barva :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1289
19.7.14 20:00

Já k desinfekci používám Sanytol - mají ho přímo i na prádlo - snad se to polstrování dá kočárku odepnout a celé bych to prostě vyprala a dala i tuto desinfekci. Já ho používám a jsem spokojená…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16247
19.7.14 21:17

Taky s emi to stalo :( Vyprala jsem, plíseň zůstala, tak jsem milý kočár vyhodila :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43029
20.7.14 07:39

Bilej flek, co neni chlupatej a nejde vydrbat, asi nebude plisen. Zkus to normalne vyprat i bez sava, pripadnou plisen to zabije a pokud zbyde flek, tak bych ho zacarala fixkou, jak radi @Fjodorka

me teda totalne zplesnivel kocar ve sklepe, plisen byla zelena, po vyprani bez sava cerna, savo ji vyzralo uplne a kocar normalne pouzivam. Barva kocaru se ani nezmenila, ale byl sedej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1907
20.7.14 10:37

Ja jsem taky mela plisen na kocarku zelenou a pak cernou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí